leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Wat zijn de voordelen van een hoog laag bed?

Bent u niet meer zo mobiel of wilt u het uzelf gemakkelijker maken? Dan kent een hoog laag bed ten opzichte van een regulier bed veel voordelen. We lichten deze graag aan u toe. Wilt u hier meer informatie over? Download dan onze brochure of neem contact op met onze slaapspecialisten.

Hoog laag bed

Verstelbare hoogte

De voornaamste functie van een hoog laag bed is dat deze in hoogte verstelbaar is. Daarnaast zijn been ondersteuning en rug ondersteuning onafhankelijk van elkaar verstelbaar. De verstelbare been ondersteuning is geknikt, zodat bloedstuwingen voorkomen worden. Zo kunt u langer in bed blijven en rechtop zitten om bijvoorbeeld te eten, te lezen of televisie te kijken. U kunt ook gemakkelijk oefeningen doen op of aan het bed.

Gemakkelijk uw bed verschonen

Doordat het bed in hoogte verstelbaar is, is het een stuk gemakkelijker om uw bed te verschonen. U hoeft niet meer te bukken en kunt overal beter bij. Dit zorgt ervoor dat u uw rug en schouders minder hoeft te belasten en het verschonen van uw bed geen zware klus meer is waar u tegenop ziet.

Ergonomische hoogte voor verpleging

Als u zorg aan huis heeft is het belangrijk dat de zorgverlener op de juiste Arbo-hoogte kan werken. Dit maakt het voor de zorgverlener gemakkelijker en veiliger om op bed te verzorgen.

Gemakkelijk schoonmaken

Schoonmaken in uw slaapkamer wordt een stuk gemakkelijker als u uw bed in hoogte kunt verstellen. U hoeft niet te bukken om onder of achter het bed schoon te maken, wat voor iedereen ideaal is.

Gemakkelijk opstaan

Met een verstelbaar bed bent u zelf in staat om in en uit bed te komen. U kunt de ideale hoogte instellen, wat het gemakkelijk maakt om van lig naar zit te komen en op te staan. U bent hierdoor niet afhankelijk van zorg.

Uitstraling van een regulier bed

Een groot voordeel van de hoog laag bedden van Aldenhuijsen Slaapsystemen is dat deze dezelfde uitstraling hebben als een regulier bed. Veel hoog laag bedden zijn puur functioneel en halen de sfeer uit uw slaapkamer. Bij ons kunt u kiezen uit elke boxspring of ledikant die we volledig afstemmen op uw wensen en stijl. Dit maakt het ideaal om alvast in de toekomst te kunnen investeren.

Ontvang de gratis brochure hoog laag bed.

De brochure bevat alle informatie over een hoog laag bed en een greep uit onze collectie bedden.

Vraag de brochure aan

Alle informatie

over een hoog laag bed

Maak kennis

met onze producten

Direct ontvangen

in uw mailbox

20 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.