leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
wat-is-een-slaapsysteem

Terug naar kennisbank

Dit is een slaapsysteem

Begrippen

3 min leestijd

Een slaapsysteem is een bed die uit vele componenten, gericht op uw specifieke wensen en behoeftes, op maat is opgebouwd. Met een slaapsysteem worden alle componenten op elkaar afgestemd, zodat er echt sprake is van maatwerk.

Graag leggen we uit wat het precieze verschil is tussen een bed en een slaapsysteem. En mogen we u een geheim verklappen? Bij Aldenhuijsen Slaapsystemen verkopen we namelijk geen bedden.

Wat is het verschil tussen een slaapsysteem en een bed?

Grote kans dat u uw huidige bed op de volgende manier heeft gekocht: u bent een beddenwinkel binnengelopen en had daar de keuze uit diverse boxsprings en ledikanten. Nadat u een mooi bed heeft uitgekozen, bent u daar op gaan liggen. Na het wisselen van enkele matrassen en het bepalen van de juiste kleur zou u al binnen 15 minuten de knoop kunnen doorhaken. En eigenlijk is dat heel vreemd. We liggen namelijk eenderde van ons leven op bed. Aldenhuijsen Slaapsystemen laat al ruim 30 jaar zien dat dit anders kan. Wij werken namelijk anders dan anderen. Wij geloven namelijk in een goed gesprek, waarin we ruim de tijd voor u nemen. In dit inventarisatiegesprek nemen wij ruim de tijd om met u in gesprek te gaan om uw wensen en behoeftes te achterhalen. Deze behoeftes kunnen van diverse aard zijn: praktisch, medisch en/of op gebied van van veiligheid. Wanneer de afspraak in één van onze slaapadviescentra’s plaatsvindt, maken we tevens een slaapscan van uw lichaam. Op deze manier kunnen wij uw lichaam op technisch vlak van top tot teen opmeten. Vervolgens zal een slaapadviseur het beste slaapsysteem voor u opbouwen. Dit betekent dat de slaapadviseur het volledige slaapsysteem op uw lichaam afstemt. Alle componenten zijn van invloed op elkaar. Van de boxspring tot het matras. Van de lattenbodem tot de diverse veiligheidsopties. Alles wordt specifiek op maat voor u afgestemd en altijd in het allermooiste design!

Deze persoonlijke aandacht, het afstemmen van alle componenten specifiek gericht op uw lichaam en behoeftes, maakt dat wij Slaapsystemen verkopen en geen bedden.

Globale indeling vrijblijvend slaapadviesgesprek

Waarom is het verstandig om voor een slaapsysteem te kiezen

We liggen gemiddeld eenderde van ons leven op ons bed. Het is daarom gek dat we het bijna ‘normaal’ vinden om een nieuw bed binnen een half uur te kopen. Aldenhuijsen Slaapsystemen laat al ruim 30 jaar zien dat dit anders kan. Wij nemen de tijd voor een inventarisatiegesprek, waarin uw verhaal, uw behoeftes en uw wensen centraal staan. Behalve het aanbieden van praktische en medische opties, zijn we ook expert op het gebied van veiligheid in- en rondom het slaapsystemen. Ieder lichaam is anders en is gebaat bij maatwerk.

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel.

Maak binnen 2 minuten kennis met de werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

30 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.