Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Bedlinnen

Ontdek uw dekbedovertrek op maat

Nieuw bedlinnen draagt met haar prachtige kleuren en bijzondere designs niet alleen bij aan de uitstraling van uw slaapkamer, maar ook aan het persoonlijke slaapcomfort van u en uw partner. Lakens van materialen die prettig aanvoelen op de huid zorgen namelijk voor een fijne nachtrust. Kies voor bedlinnen dat heerlijk warm en zacht of juist lekker fris aanvoelt. In de maten die bij uw dekbed passen, of dan nu 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux is. Wij hebben gegarandeerd een perfect passend dekbedovertrek voor u in onze collectie.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Dekbedhoes voor allergie gevoelige slapers

Jeuk, benauwdheid, keelpijn of prikkende ogen: het zijn allemaal tekenen van een overgevoeligheid of allergie. Bijvoorbeeld voor huisstofmijt, dat zich in uw beddengoed nestelt. Voor mensen met allergieën zijn er speciale dekbedovertrekken beschikbaar. Zo’n allergie dekbedhoes helpt klachten bij allergieën voorkomen of verminderen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed