Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Hoog laag bed

Geniet van het comfort van een hoog laag bed

Heeft u, uw partner of iemand anders die u dierbaar is liggend zorg nodig of wilt u zich voorbereiden op de toekomst? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk gemakkelijker. Naast uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden wordt bij een hoog laag bed ook rekening gehouden met de mogelijkheid om het bed in hoogte te verstellen.

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een type slaapsysteem dat in hoogte verstelbaar is. Dat is niet alleen erg handig bij het verschonen van uw bed op sta hoogte, maar ook zodat een zorgverlener op de juiste arbo hoogte kan werken. Een hoog laag bed bed wordt vaak gebruikt door senioren die langer thuis blijven wonen of door mensen met gezondheidsproblemen. Echter kan een hoog laag bed in elke levensfase overwogen worden. Het mooie aan de hoog laag bedden van Aldenhuijsen is namelijk dat ze dezelfde uitstraling hebben als onze andere bedden. U gebruikt de verstelbare functie alleen wanneer dit nodig is, verder ziet het bed er uit zoals anders.

In al onze boxsprings en ledikanten kan een hoog laag systeem als optie worden toegevoegd. Het is mogelijk om het hoog laag element aan één of beide kanten toe te passen. Wij hebben diverse varianten in onze collectie. Onze adviseurs kijken samen met u welk systeem en welke bed, boxspring of ledikant, als beste bij uw situatie van toepassing is. Wilt meer weten over onze collectie? Bekijkt u via onderstaande knoppen welke boxpsrings en ledikanten wij in onze collectie voeren. Let op, dit is slechts een greep uit onze hele collectie. Vraag onze adviseur voor meer informatie.

Boxsprings

Boxsprings

BOXSPRINGS  Boxsprings met slimme opties voor elke slaper Vrij vertaald een ‘bak met springveren’. Dat is een boxspring. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Het merendeel van de hotelgasten slaapt namelijk op zulke luxe bedden, vandaar dat het ook wel een ‘hotelbed’ heet. Met een springveerbed haalt u dus […]

Lees meer
Ledikanten

Ledikanten

LEDIKANTEN  Ledikanten die echt lekker liggen voor iedereen Denk het matras en beddengoed van een ‘gewoon’ bed weg en u houdt de ombouw over. Dit onderdeel staat bekend als ledikant. Een ledikant is een luchtige verschijning, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. De constructie waar het matras op ligt is […]

Lees meer

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Hoog laag boxspring of ledikant

We hebben ledikanten die in hoogte versteld kunnen worden, maar ook speciale (elektrische) hoog laag boxsprings in ons assortiment. Alle bedden zijn in verschillende maten te verkrijgen, zowel in 1- als 2-persoons. De slaapsystemen worden op maat voor u ontworpen, gebaseerd op uw voorkeuren en persoonlijke omstandigheden. Weet u niet goed wat het beste bij u past?  U kunt altijd vrijblijvend advies over een hoog laag bed aanvragen bij onze slaapspecialisten. Zij geven u graag een indicatie van de verschillende in hoogte verstelbare bedden.

De voordelen van een hoog laag bed

 • Verstelbare hoogte
 • Uitstraling van een regulier bed
 • Gemakkelijk uw bed verschonen
 • Ergonomische hoogte voor verpleging
 • Gemakkelijk schoonmaken
 • Gemakkelijk opstaan

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

 • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
 • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
 • Voor elk budget de beste oplossing
 • 90 dagen slaapgarantie
 • Terugname van uw oude bed