Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

rugklachten

Rugpijn na het slapen? Voorkom opstaan met rugpijn 

Rugpijn na het slapen is een probleem dat helaas vaak voorkomt. Wordt u wakker met meer klachten dan u de avond daarvoor had? Een verkeerde slaaphouding, een verkeerd matras of oncomfortabel kussen zijn vaak de oorzaken van opstaan met rugpijn. Het beste is uw wervelkolom in een neutrale, ontspannen houding tijdens het slapen. Zo trekt u niet aan uw lichaam waardoor het goed kan ontspannen. Bij een onnatuurlijke houding kunnen de klachten zelfs toenemen.

Ontvang tips voor het slapen met rugpijn

U kunt slaapklachten verminderen met behulp van een slaapoplossing van Aldenhuijsen Slaapsystemen, maar wij helpen u ook graag vrijblijvend op weg. Dit doen we aan de hand van korte, bondige en duidelijke tips. Download vandaag nog!

Lage of hoge rugklachten?

Pijn vanaf de schouders tot de taille noemen we hoge rugpijn. Dit wordt vaak veroorzaakt door irritaties van spieren, gewrichten of de verbindingen tussen de ribben en wervelkolom. Alle klachten in de rug onder de taille noemen we lage rugklachten. Veelvoorkomende oorzaken van lage rugpijn zijn spit, hernia, spierpijn of pijn aan de bekkengewrichten. 

Voorkom rugpijn bij slecht liggen

Een slechte slaaphouding kan rugklachten verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om te slapen met rugpijn? Een passende bodem in combinatie met het matras en de topper zorgt voor de basis van een goede slaaphouding. Het juiste kussendekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. Met de Aldenhuijsen slaapscan kunnen we dit gedetailleerd in kaart brengen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed