leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met reuma

Reuma is een verzamelnaam voor een groot aantal aandoeningen, onder te verdelen in 3 categorieën: ontstekingsreuma, artrose en wekedelenreuma. Bij ontstekingsreuma, zoals Bechterew en reumatoïde artritis, worden onder andere de gewrichten beschadigd door ontstekingsreacties in het lichaam. Wekedelenreuma kenmerkt zich door ontstekingen aan pezen of de slijmbeurs. Als er sprake is van langdurige pijn, maar er geen ontstekingen zijn, kan er sprake zijn van fibromyalgie. Andere vormen van reuma zijn hypermobiliteit, jicht en osteoporose.

Het beste bed voor reuma

Een goede houding is erg belangrijk bij reuma, zo ook tijdens uw slaap. Een optimale ondersteuning van het lichaam en verlichting van de druk op uw spieren, pezen en gewrichten helpt u aan een betere nachtrust. Over het algemeen genomen is het beste advies voor alle vormen van reuma een slaapsysteem dat ventilerend, vochtafdrijvend en drukverlagend is. Uiteraard speelt uw persoonlijke slaapritueel ook een grote rol hierin. 

Wilt u weten welk bed of matras speciaal voor u wordt aanbevolen? Onze adviseur bekijkt samen met u welk bed of matras als beste past bij uw lichaamsbouw, slaapritueel, mate van comfort en uw ongemakken van reuma. Niet elk bed of matras zal voor u een goed passend slaapsysteem zijn, waardoor het verstandig is om u goed te laten informeren. Wie immers ‘s nachts goed slaapt, haalt overdag het beste uit zichzelf.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed