leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Senioren bedden

Aldenhuijsen > Hulpmiddelen > Verrijdbaar bed

Een verrijdbaar bed is eenvoudig te verplaatsen

Een boxspring of ledikant op wielen heeft tal van voordelen. Een bed op wielen is gemakkelijk te verplaatsen, dit is handig wanneer u uw slaapkamer een grote poetsbeurt geeft. Wanneer u gebonden zorg aan bed nodig heeft, helpt een verrijdbaar bed ook. Een tweepersoons deelbaar bed bevat altijd wieltjes waardoor u de bedden eenvoudig uit elkaar kunt schuiven. Zo kunt u ook gemakkelijk tussen de bedden stofzuigen.

Bij Aldenhuijsen maken wij alle slaapsystemen op maat zodat deze volledig afgestemd is op uw wensen en behoeften. Zo hebben we hoog laag boxsprings op wielen maar ook (deelbare) ledikanten op wielen.

verrijdbaar-bed

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Het juiste bed aanschaffen is enorm belangrijk. Gemiddeld liggen we namelijk een derde van ons hele leven op bed. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de aanschaf van het juiste bed enorm nauwkeurig moet verlopen. Al ruim 30 jaar is Aldenhuijsen Slaapsystemen de specialist op gebied van mens, lichaam en slapen. Onze expertise ligt op het gebied van medische-, praktische- en veiligheidsopties. Kenmerkend voor onze werkwijze is het kwalitatief sterke inventarisatiegesprek, waarbij wij écht de tijd voor u nemen. Door deze uitgebreide inventarisatie, zijn wij daarna perfect in staat om dit om te zetten naar een concreet advies met een maatwerk Slaapsysteem die u daadwerkelijk nodig heeft. Daarnaast zorgen we ervoor dat we op elk moment altijd nog in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen. En altijd met het allermooiste design!

Door deze zorgvuldige werkwijze hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Bekijk onze unieke werkwijze in onderstaande video.

Meer weten over een verrijdbaar bed?.

In ons magazine komt u alles te weten over verrijdbare bedden en de voordelen hiervan. Ook staat er nog veel meer nuttige informatie in. We sturen ‘m graag kosteloos naar u op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

9 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.