leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
“Nu snap ik wat een Slaapsysteem
precies inhoud!.”
Binnenkijken

De slaapkamer van Leo Valk

Na een uitgebreide oriëntatie stuitte Leo Valk uit Rotterdam op Aldenhuijsen Slaapsystemen. Aanleiding om op zoek te gaan naar een nieuw bed waren zijn fysieke beperkingen. “Omdraaien kostte mij steeds meer moeite. Ik was hiervoor in t ziekenhuis en wist dat een papegaai erg handig is. Dus ‘bed papegaai’ gegoogeld. En daar kwam o.a. Aldenhuijsen uit. Belangrijk voor ons was dat het goed was (niet los) en geen verpleeghuis-uitstraling zou hebben. En dat is voor ons de essentie van een slaapsysteem. En goed liggen is zeker met mijn altijd aanwezige gevoelsstoornissen erg belangrijk.

Keurig netjes gebeld

“Nadat ik het inspiratiemagazine had aangevraagd, werd ik daarna vriendelijk door Liesbeth opgebeld om te vragen of ik het inspiratiemagazine in goede orde had ontvangen. Ook was er de ruimte om nog enkele vragen te stellen. Deze vragen had ik op dat moment niet, omdat ik het inspiratiemagazine nog op een later moment rustig wilde doorlezen.”

Inspiratiemagazine wekte mijn interesse

“Het begrip ‘Slaapsystemen’ was nieuw voor mij en nadat ik het inspiratiemagazine had gelezen werd het verschil tussen een bed en een slaapsysteem steeds duidelijker. Ik heb direct via de website een vrijblijvende afspraak ingepland zodat ik samen met een adviseur van Aldenhuijsen alle mogelijkheden kan bespreken om het beste slaapsysteem afgestemd op mijn lichaam en situatie te kunnen samenstellen.”

Fijne afspraak

“We vonden het fijn om ons in het slaapadviescentrum te oriënteren. Gezien de tijd heb ik daarna een vervolgafspraak bij mij thuis met Jos gemaakt. Op die manier kan direct de thuissituatie worden bekeken.”

“Jos kwam keurig netjes op tijd bij mij thuis. Na een leuke kennismaking, gingen we eigenlijk direct de diepte in. Daar houd ik van! Nadat ik uitgebreid mijn wensen en behoeftes had aangeven, wist Jos door de juiste vragen te stellen alvast mee te denken over de toekomst. Ook mijn praktische wensen konden in vervulling gaan. Zo werd het slaapsysteem steeds meer aan de hand van mijn huidige en toekomstige behoeftes opgebouwd. Uiteindelijk viel de prijs me niet tegen. Natuurlijk is het een investering, maar ik heb het er zeker voor over!”

Ook de levering is top!

“Na enkele weken kwamen de eigen medewerkers van Aldenhuijsen Slaapsystemen bij mij thuis om het slaapsysteem te installeren. Toen begreep ik ineens wat een slaapsysteem is! Ik zag met mijn eigen ogen dat mijn slaapsysteem laag voor laag werd opgebouwd, ongelooflijk! En als we het hebben over topservice: Damien en Vincent hebben alles daarna nog even gestofzuigd en mijn oude bed kosteloos mee retour genomen. Ik raad iedereen Aldenhuijsen Slaapsystemen aan!”

Ook binnenkijken bij

De slaapkamer van mevrouw Schram

De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

9 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.