Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Senioren bedden

Het is belangrijk dat een bed voldoet aan al uw wensen en behoeften. Tijdens het ouder worden verandert er veel. Het kan zijn dat uw mobiliteit achteruit gaat en u niet meer eenvoudig in en uit bed kunt stappen. Met een hoog laag bed kunt u eenvoudig in en uit bed stappen. Met een elektrisch verstelbaar bed kunt u eenvoudig het hoofdeinde of juist het voeteneinde omhoog zetten. Een deelbaar bed kunt u eenvoudig uit elkaar schuiven, hierdoor kunt u goed onder het bed schoonmaken of makkelijker het bedlinnen verschonen.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Een seniorenbed: heerlijke nachtrust voor nu en later

Tijdens het ouder worden verandert er veel. Zo ook het slapen. En dat terwijl een goede nachtrust ontzettend belangrijk is, op welke leeftijd dan ook. Tijd voor een heerlijk comfortabel seniorenbed zodat u ’s nachts kunt herstellen van de vorige dag, om in de ochtend weer vol energie op te staan. U kunt natuurlijk een tweedehands seniorenbed kopen, maar niets is toch fijner dan in uw eigen frisse bed kruipen? We hebben verschillende (elektrisch verstelbare) senioren ledikanten en boxsprings in de aanbieding. Met accessoires zoals een bedhek past u het bed aan op uw persoonlijke voorkeuren en slaapsituatie.

Een bed voor senioren in verschillende afmetingen

Wij krijgen vaak de vraag: wat is de ideale hoogte van een seniorenbed? Daarop is geen eenduidig antwoord te formuleren. De instaphoogte van het seniorenbed is namelijk afhankelijk van uw lichaam, voorkeuren en persoonlijke situatie. Over het algemeen is het zo dat hoge bedden senioren het meest aanspreken. Qua lengte en breedte is er ook veel mogelijk: we hebben zowel 1-persoons als 2-persoons seniorenbedden in ons assortiment in verschillende afmetingen zoals een seniorenbed in 120 x 200, 90 x 200 of 140 x 200 centimeter. Naast verschillende afmetingen kunt u verschillende slimme opties toevoegen en kiezen uit meerdere kleuren.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed