leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010


De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen
Wij nodigen u van harte uit in ons slaapadviescentrum in Rotterdam of Uden. Maar wij kunnen u ook aan huis bezoeken om u kennis te laten maken met onze producten.

We starten altijd met een goed gesprek om de huidige behoeftes in kaart te brengen. Ook bespreken we eventuele toekomstwensen. Uw wensen en behoeftes kunnen medisch en praktisch van aard zijn. Na een uitgebreide inventarisatie zal één van onze adviseurs een slaapadvies formuleren en een slaapsysteem aanmeten. Altijd samen in overleg met u om samen tot het beste resultaat te komen.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Aldenhuijsen Slaapsystemen en wij helpen onze klanten al ruim 30 jaar naar volle tevredenheid met een passend slaapsysteem. Dit betekent dat, anders dan bij een bed, er een slaapsysteem wordt gecreëerd die precies aansluit op uw huidige én toekomstige behoeftes. Om tot het beste advies te komen, starten we altijd met een goed gesprek om vervolgens voor u een slaapsysteem op maat te creëren.

In de loop van de tijd veranderen uw slaapbehoeftes. Naast een goede nachtrust kunnen praktische oplossingen ook steeds belangrijker worden om te zorgen voor het gewenste comfort. Denk aan hierbij aan het eenvoudig in- en uitstappen, een elektrisch verstelbare bedbodem, in-uitstapverlichting en een hoog-laag systeem wat bijvoorbeeld het ontvangen van zorg aan uw eigen bed mogelijk maakt. Maar ook dat het bed deelbaar kan worden gemaakt; handig bij het beddengoed verschonen en stofzuigen. De slaapsystemen van Aldenhuijsen Slaapsystemen maken dit voor u mogelijk.

Medische klachten
De afgelopen jaren hebben we enorm veel kennis opgedaan van het menselijk lichaam. Op basis van deze kennis van het menselijk lichaam hebben wij een uitgebalanceerd productassortiment kunnen samenstellen. Hierdoor zijn wij inmiddels de specialist geworden op gebied van slapen in combinatie met lichamelijk ongemakken. Heeft u bijvoorbeeld Reuma, Parkinson, Rug- en schouderklachten of andere medische klachten? Dan kunnen wij u tot in perfectie helpen.

Geen massafabriek, maar beddenatelier
Anders dan bij een ‘normale’ beddenwinkel geloven wij juist in de unieke kenmerken van het lichaam. Uw lichaam verdiend meer dan een kant-en-klaar product en daarom maken wij onze slaapsystemen altijd op maat. We zorgen dat alle componenten van een slaapsysteem tot in perfectie worden afgestemd op elkaar. Onze slaapsystemen worden nog echt met de hand gemaakt in ons beddenatelier. Ieder model wordt stapsgewijs opgebouwd, met toewijding voor elke stap.


Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd