Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet
BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Aldenhuijsen. Niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen. Want wie ’s nachts goed slaapt, haalt overdag het beste uit zichzelf. Bent u benieuwd hoe uw Aldenhuijsen slaapsysteem gemaakt is? Op deze pagina lichten we een tipje van de lakens op en nemen we u mee achter de schermen van ons productieproces. 

Helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Klachten bij ziekte of de ongemakken van het ouder worden kunnen u bijvoorbeeld uit uw slaap houden.

Jarenlange ervaring
Door onze jarenlange ervaring weten wij bijzonder veel van het lichaam. En bovendien profiteren we van het grootste assortiment modulaire slaapsystemen. Hierdoor garanderen we maatwerk: zowel in advies als in product. Elke klant is namelijk uniek. Die persoonlijke aandacht komt in elke stap van ons proces terug. Van inkoop tot service. 

Geen massafabriek, maar beddenatelier
In een steeds vluchtiger wordende maatschappij is oprechte aandacht voor het product uniek. Onze slaapsystemen worden nog echt met de hand gemaakt in ons beddenatelier. Ieder model wordt stapsgewijs opgebouwd, met toewijding voor elke stap.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”