leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Dit is Aldenhuijsen Slaapsystemen

1/3e van ons leven liggen we in bed. Het is daarom gek dat we vaak maar weinig tijd besteden aan de aanschaf van een bed. Aldenhuijsen Slaapsystemen laat zien dat dit anders kan. Al 30 jaar is Aldenhuijsen Slaapsystemen namelijk dé specialist op gebied van mens, lichaam en slapen. Wij werken volgens de unieke methode waarbij we altijd starten met een goed (inventarisatie)gesprek en wij hier ook de tijd voor nemen. Dit betekent dat, anders dan bij een bed, er een slaapsysteem wordt gecreëerd die precies aansluit op uw huidige én toekomstige behoeftes. Om tot het beste advies te komen, starten we altijd met een goed gesprek om vervolgens voor u een slaapsysteem op maat te creëren.

Praktische klachten

In de loop van de tijd veranderen uw slaapbehoeftes. Naast een goede nachtrust kunnen praktische oplossingen ook steeds belangrijker worden om te zorgen voor het gewenste comfort. Denk aan hierbij aan het eenvoudig in- en uitstappen, een elektrisch verstelbare bedbodem, in-uitstapverlichting en een hoog-laag systeem wat bijvoorbeeld het ontvangen van zorg aan uw eigen bed mogelijk maakt. Maar ook dat het bed deelbaar kan worden gemaakt; handig bij het beddengoed verschonen en stofzuigen. De slaapsystemen van Aldenhuijsen Slaapsystemen maken dit voor u mogelijk.

Medische klachten

De afgelopen jaren hebben we enorm veel kennis opgedaan van het menselijk lichaam. Op basis van deze kennis van het menselijk lichaam hebben wij een uitgebalanceerd productassortiment kunnen samenstellen. Hierdoor zijn wij inmiddels de specialist geworden op gebied van slapen in combinatie met lichamelijk ongemakken. Heeft u bijvoorbeeld Reuma, Parkinson, Rug- en schouderklachten of andere medische klachten? Dan kunnen wij u tot in perfectie helpen.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Al ruim 30 jaar is Aldenhuijsen Slaapsystemen de specialist op gebied van mens, lichaam en slapen. Kenmerkend voor onze werkwijze is het kwalitatief sterke inventarisatiegesprek, waarbij wij echt de tijd voor u nemen. Daarna zijn wij perfect in staat om deze inventarisatie om te zetten naar een concreet advies met een maatwerkwerk Slaapsysteem die u daadwerkelijk nodig heeft. Wij zijn tevens sterk in medische-, praktische- en veiligheidsopties. Daarnaast zorgen we ervoor dat we op elk moment altijd nog in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen. En altijd met het allermooiste design!

Wij nodigen u van harte uit in ons slaapadviescentrum in Rotterdam of Uden. Maar wij kunnen u ook aan huis bezoeken om u kennis te laten maken met onze producten.

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel

Zien is geloven. Bekijk ons magazine.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

19 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.