leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slaapproblemen

Aldenhuijsen > Veelvoorkomende klachten > Slaapproblemen

Slaapproblemen oplossen? Tips tegen slapeloosheid 

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor een betere gezondheid. Niet alleen uw fysieke welzijn, maar ook uw concentratie en humeur worden door slapeloosheid beïnvloed. Er gebeurt namelijk van alles in uw lichaam tijdens het slapen. Uw hersenen leggen herinneringen vast, uw stofwisseling verwerkt koolhydraten en uw spieren herstellen van inspanningen. U kunt zich dus voorstellen dat niet kunnen slapen een vervelende invloed op uw lichaam en geest heeft. Krijg vandaag nog uw goede nachtrust terug en meer energie overdag.

Wat verstaan we onder slecht slapen?

Slaapproblemen zijn bijvoorbeeld slecht inslapen, lang wakker liggen, te kort slapen en te vaak of te vroeg wakker worden. Ongeveer 10%  van alle Nederlanders heeft hiermee te maken.

Het beste bed voor slaapproblemen

Ergernissen over uw ligcomfort kunnen slaapproblemen verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om goed te slapen bij slaapproblemen? Een passende bodem in combinatie met het matras en de topper zorgt voor de basis van een goede nachtrust. Het juiste kussen, dekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. Met de Aldenhuijsen slaapscan kunnen we dit gedetailleerd in kaart brengen.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor U een slaapsysteem op maat te creëren.  Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en eventuele klachten in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Ontvang 10 tips voor een betere nachtrust.

Aldenhuijsen helpt al meer dan 30 jaar bij slaapklachten. Ook voor u hebben we een slaapsysteem op maat dat u weer laat genieten van de nachtrust. Zo staat u fitter op en haalt u meer uit uw dag. Bij goed slapen komt veel kijken. Daarom geven we u graag deze 10 tips om beter te slapen. Download vandaag nog!

Vraag 10 tips voor een betere nachtrust aan

Krijg direct tips

in uw mailbox

Oorzaken

die uw nachtrust kunnen verstoren

Sta ook fit op

en geniet van uw dag

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel

  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

22 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.