leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Schouderklachten

Schouderklachten door een verkeerde slaaphouding 

Hoewel schouderklachten ook door overbelasting of verhoogde spierspanning door stress kunnen ontstaan, is een verkeerde slaaphouding een veelvoorkomende oorzaak van schouderpijn. Het belangrijkste is uw matras: deze mag niet te hard zijn. Er moet voldoende ruimte zijn waar uw schouder in kan zakken. Heeft u pijn aan één schouder? Dan slaapt u het best op uw zij aan de kant waar de schouder geen zeer doet. Leg uw onderste arm niet onder uw hoofd, dit knelt de zenuwen naar uw hand, arm en schouder af. Strek uw arm in plaats daarvan uit en leg er een kussen op. Zijn allebei de schouders pijnlijk? Dan kunt u het beste op de rug slapen met uw armen naast uw lichaam.

Ontvang 10 tips voor een betere nachtrust.

Aldenhuijsen helpt al meer dan 30 jaar bij slaapklachten. Ook voor u hebben we een slaapsysteem op maat dat u weer laat genieten van de nachtrust. Zo staat u fitter op en haalt u meer uit uw dag. Bij goed slapen komt veel kijken. Daarom geven we u graag deze 10 tips om beter te slapen. Download vandaag nog!

Vraag 10 tips voor een betere nachtrust aan

Krijg direct tips

in uw mailbox

Oorzaken

die uw nachtrust kunnen verstoren

Sta ook fit op

en geniet van uw dag

De juiste slaapomgeving bij schouderklachten

Een slechte slaapomgeving kan schouderpijn verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om te slapen met schouderklachten? Een passende bodem in combinatie met het matras en de topper zorgt voor de basis van een goede slaaphouding. Het juiste kussendekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. 

3 tips voor minder schouderklachten

1. Blijf in beweging
Het is belangrijk dat uw pijnlijke schouder in beweging blijft. Door rust te houden kan uw schouder vast komen te zitten.

2. Verander van matras
Uw matras moet voldoende ruimte hebben voor uw schouders. 

3. Pas op met zware tassen
Draag geen tassen die het gewicht ongelijk verdelen over uw schouders, zoals een schoudertas die u over één schouder draagt.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel.

  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

28 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.