leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

PIJN IN HEUPEN OF BENEN

Pijn in uw heup of been bij het liggen?

Slapen met pijn in een heup of been kan erg lastig zijn, vooral wanneer u een zijslaper bent. Verschillende aandoeningen aan de benen, het heupgewricht of het weefsel er rond omheen kunnen uw nachtrust flink verstoren. Pijn in de heupen die alleen bij het in bed liggen optreedt kan een teken zijn van een te zacht (top)matras. Heeft u alleen ‘s nachts pijn in uw benen? Dan kan het (top)matras juist weer te hard zijn waardoor het uw benen als het ware afknelt. 

Ontvang 10 tips voor een betere nachtrust

Aldenhuijsen helpt al meer dan 30 jaar bij slaapklachten. Ook voor u hebben we een slaapsysteem op maat dat u weer laat genieten van de nachtrust. Zo staat u fitter op en haalt u meer uit uw dag. Bij goed slapen komt veel kijken. Daarom geven we u graag deze 10 tips om beter te slapen. Download vandaag nog!

Voorkom pijn in heupen en benen bij liggen

Een slechte slaaphouding kan pijn in de heupen of benen verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om te slapen met pijnklachten? Een passende bodem in combinatie met het matras en de topper zorgt voor de basis van een goede slaaphouding. Het juiste kussendekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. Tip voor slapen met pijnlijke heupen of benen

Een kussen tussen de knieën
Het kan helpen om te slapen met een kussen tussen de knieën. Dit haalt de druk van uw heupen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed