leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met Fibromyalgie

Aldenhuijsen > Veelvoorkomende klachten > Fibromyalgie

Fibromyalgie

In Nederland hebben veel mensen last van fibromyalgie. Officieel is fibromyalgie een aandoening die onder reuma valt. Bij fibromyalgie heeft u last van langdurige (chronische pijn in de spieren en bindweefsel. Vaak komen de klachten tot uiting in vermoeidheid, stijfheid, krachtverlies, stemmingswisselingen en slaapstoornissen. Een kenmerk van fibromyalgie is dat de voorgenoemde klachten zich afwisselen. Dit betekent in de praktijk dat u de ene dag meer klachten heeft, dan de andere dag.

Voor fibromyalgie is geen medicatie beschikbaar om de aandoening te genezen. Wel kunnen de klachten af nemen door beweging en rust af te wisselen, tezamen met het aanmeten van het juiste bed.

Slapen met een fibromyalgie

Het slapen met fibromyalgie kan erg vervelend zijn. Door pijn, valt u lastig in slaap en het gebeurd dikwijls dat u juist door de pijn ‘s nachts wakker wordt. Doordat u wakker ligt, komt u overdag slaaptekort. En juist deze slaapproblemen zorgen ervoor dat u structureel een vermoeidheid opbouwt. Een tekort aan slaap en fibromyalgie is geen goede combinatie. Zorg daarom dat u het juiste slaapsysteem aangemeten krijgt.

De expertise van Aldenhuijsen Slaapsystemen op gebied van fibromyalgie

De juiste ondersteuning, gecombineerd met een goede ventilatie en vochtregulatie zijn essentieel. Met name omdat fibromyalgie vaak gepaard met ontstekingen en het juiste slaapsysteem u kan voorzien in de optimale nachtrust. Maar natuurlijk is uw persoonlijke slaapvoorkeur hierin ook een belangrijke factor. 

Al ruim 30 jaar hebben wij ervaring op gebied van het menselijk lichaam in combinatie met slapen. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van medische klachten zoals fibromyalgie. Dit resulteert erin dat onze adviseurs in staat zijn om de juiste vragen te stellen, om zodoende uw persoonlijke situatie uitstekend te inventariseren. Onze adviseur bekijkt samen met u welk bed of matras als beste past bij uw lichaamsbouw, slaapritueel, mate van comfort en de fibromyalgie. Vervolgens kan er een passend advies voor u worden gevormd. Wij nemen hier dan ook de tijd voor.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een slaapsysteem op maat te creëren. Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en uw klachten van uw fibromyalgie in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Een seniorenbed kopen?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren voordat u een seniorenbed koopt. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

22 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.