leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met een Artrose

Aldenhuijsen > Veelvoorkomende klachten > Artrose

Artrose

Naar schatting waren er in 2019 1.492.000 Nederlanders met artrose. Officieel is artrose een aandoening die onder Reuma valt. Bij artrose verandert het kraakbeen langzaamaan in een gewricht. De klachten ontstaan meestal in de heup, knie of duimen. De gevolgen die hierdoor ontstaan zijn pijn en stijfheid in het gewricht. Deze klachten ervaart u vooral bij het opstaan.

Artrose is in principe ongeneesbaar, echter zijn er wel enkele manier om uw klachten te verminderen.

Slapen met Artrose

Het slapen met artrose kan erg vervelend zijn. Door de pijn, neemt u geen goed slaaphouding aan. Daarnaast ervaren velen dat ze door de pijn slecht in slaap vallen of ‘s nachts pijn ervaren. Meer dan de helft van de mensen met artrose heeft pijn gedurende de nacht en doordat u wakker ligt, komt u overdag slaaptekort. En juist deze slaapproblemen zorgen ervoor dat u structureel een vermoeidheid opbouwt. Juist doordat Artrose zich ook uit bij het opstaan, is het aanmeten van de juiste in- en uitstaphoogte enorm belangrijk. Behalve dat dit prettig is, verlaagt het ook de pijn.

De expertise van Aldenhuijsen Slaapsystemen op gebied van Artrose

De juiste ondersteuning is bij Artrose enorm belangrijk, zodat het zorgt voor pijnverlichting. Er is niet echt één matras of slaapsysteem aan te wijzen dat specifiek geschikt is voor Artrosepatiënten. Natuurlijk zijn er bepaalde basiseigenschappen waar het matras aan moet voldoen, maar uw persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Ook het aanmeten van de juiste in- en uitstaphoogte is persoonsgebonden, maar wel een belangrijk onderdeel om uw pijn te verminderen.

Al ruim 30 jaar hebben wij ervaring op gebied van het menselijk lichaam in combinatie met slapen. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van medische klachten zoals Artrose. Dit resulteert erin dat onze adviseurs in staat zijn om de juiste vragen te stellen, om zodoende uw persoonlijke situatie uitstekend te inventariseren. Onze adviseur bekijkt samen met u welk bed of matras als beste past bij uw lichaamsbouw, slaapritueel, mate van comfort en de artrose. Vervolgens kan er een passend advies voor u worden gevormd. Wij nemen hier dan ook de tijd voor.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een slaapsysteem op maat te creëren. Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en uw klachten op bied van artrose in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Een seniorenbed kopen?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren voordat u een seniorenbed koopt. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

26 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.