leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Veelvoorkomende klachten

Slaapproblemen oplossen: veelvoorkomende klachten 

Een actieve dag is nodig om ‘s nachts moe en voldaan naar bed te gaan en een goede nachtrust te hebben. Die goede nachtrust is dan weer een voorwaarde voor een actieve dag. Maar helaas is goed slapen niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Houding is het allerbelangrijkste gedurende de nacht, maar wat als een ideale slaaphouding niet mogelijk is door lichamelijke klachten? Op deze pagina vindt u advies.

slaapproblemen
HEEFT U HULP NODIG? 
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

Slaapproblemen

Kunt u de slaap slecht vatten? Veel mensen slapen helaas slecht door verschillende invloeden die ons slaapsysteem verstoren. Uw slaapproblemen oplossen, zorgt voor meer energie en een leuker leven.

Rugklachten

Staat u vaak op met rugpijn? Dan is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. We weten wat de beste matrassen voor rugklachten zijn, zodat uw wervelkolom in de optimale positie ligt tijdens het slapen. 

Pijn in heupen of benen

Heeft u last van pijn in een heup of been bij het liggen? Uw huidige bed kan hier invloed op hebben. Het juiste slaapsysteem dat bij uw lijf past, helpt de klachten in het gebied van uw heupen en benen verlichten. 

Nekklachten

Wakker worden met nekpijn is een veel voorkomende klacht. Maar wat is nu het beste matras voor nekklachten? Zijn er oplossingen die bij kunnen dragen aan pijnvrije nachten en dagen? 

Allergieën


Mensen met allergieën vallen over het algemeen slechter in slaap, worden vaker wakker en voelen zich daardoor slaperig in de loop van de dag. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen die u kunnen helpen.

Nachtelijk zweten

Overmatig zweten ‘s nachts kan diverse oorzaken hebben en is voor niemand prettig. Dit kan medisch van aard zijn, maar ook een slecht ventilerend matras, een te hoge slaapkamertemperatuur of stress kunnen de oorzaak zijn.

Schouderklachten

Heeft u last van schouderklachten die ‘s ochtends als u wakker wordt erger zijn dan later op de dag? Dan zouden de klachten zomaar eens aan uw slaaphouding of bed kunnen liggen. 

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

6 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.