leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Wij bezoeken u ook graag aan huis!

Onze adviseurs komen ook graag bij u aan huis om u te voorzien van het beste slaapadvies. Wij werken enkel en alleen op afspraak. Dit betekent dat we de tijd voor u kunnen nemen. We starten altijd met een goed gesprek om de huidige behoeftes in kaart te brengen. Ook bespreken we eventuele toekomstwensen. Uw wensen en behoeftes kunnen zowel medisch als praktisch van aard zijn. Na een uitgebreide inventarisatie zal één van onze adviseurs een slaapadvies formuleren en een op maat gemaakt slaapsysteem aanmeten. Altijd samen in overleg met u om samen tot het beste resultaat te komen.

Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak

Kosteloos persoonlijk advies op maat 

Wij vinden het belangrijk dat wij u goed adviseren, en daar nemen wij graag de tijd voor. Met behulp van de resultaten, behaald uit de persoonlijke slaapscan, krijgen wij een goed beeld van uw lichaam en de benodigde drukpunten voor een matras. Samen met informatie over uw wensen en behoeften voor een goede nachtrust, zorgen ervoor dat wij u van een persoonlijk advies voor een bed of matras kunnen voorzien.

Wij nemen graag de tijd voor u

Wij nemen graag de tijd voor een gesprek met u. Alleen op deze manier kunnen we echt uw huidige en toekomstige behoeftes inventariseren. Belt u ons gratis telefoonnummer (vanuit Nederland) 0800 400 10 10 voor de mogelijkheden in de agenda’s. 

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel.

Binnenkijken bij

De slaapkamer van

Mevrouw Schram

Binnenkijken De slaapkamer van mevrouw Schram ‘Ik stuitte op een advertentie in het omroepblad van Max. Toen ik de…

Lees meer

De slaapkamer van

Meneer en mevrouw Mulder

Binnenkijken De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder “Wij zijn tegen de tachtig jaar, dan ga je toch maar eens naar…

Lees meer

15 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.