Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Slapen met Parkinson

Parkinson is een aandoening die ontstaat door een tekort aan dopamine in de hersenen. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de dopamine-productie sterven langzaam af. Wie aan deze aandoening lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben. Parkinson heeft trillen van armen en benen als gevolg en tegelijkertijd worden de spieren stijf waardoor lichaamsbeweging moeilijker wordt. Deze klachten kunnen ook het slapen vermoeilijken.

Het beste bed voor slapen met Parkinson 

Een matras dat uw lichaam goed ondersteund is ontzettend belangrijk bij de ziekte van Parkinson. Het is van belang dat uw ledematen door een goede drukverdeling optimaal kunnen ontspannen, om stijfheid van de spieren te voorkomen Een elektrisch verstelbare bodem kan u helpen om vrijuit te bewegen in bed. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijker overeind komen in de ochtend.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed