leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met Parkinson

Parkinson is een aandoening die ontstaat door een tekort aan dopamine in de hersenen. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de dopamine-productie sterven langzaam af. Parkinson heeft trillen van armen en benen als gevolg en tegelijkertijd worden de spieren stijf waardoor lichaamsbeweging moeilijker wordt. Wie aan deze aandoening lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben. Bekende klachten waaraan je Parkinson herkent zijn traagheid, stijfheid en beven. Maar Parkinson geeft ook problemen die minder opvallen. Denk bijvoorbeeld aan trager denken, wisselde stemmingen, pijn of moeite hebben met de wc te gaan en/of slecht slapen. Op het gebied van slaapklachten zijn wij door onze jarenlange samenwerken met therapeuten de specialist voor u.

Het beste bed voor slapen met Parkinson 

Een matras dat uw lichaam goed ondersteund is ontzettend belangrijk bij Parkinson. Gecombineerd met het juiste afgestemde slaapsysteem is het is van belang dat uw ledematen door een goede drukverdeling optimaal kunnen ontspannen, om stijfheid van de spieren te voorkomen. Een elektrisch verstelbare bodem kan u helpen om vrijuit te bewegen in bed. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijker overeind komen in de ochtend.

Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste nachtrust om hier daarna voor u het beste slaapsysteem voor u te creëren.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

De zoektocht naar het juiste slaapsysteem begint met een goed gesprek met één van onze slaapadviseurs .Doordat wij enkel op afspraak werken, kunnen wij de tijd nemen voor een inventarisatie en kennismakingsgesprek. Zonder dat er enige afleiding is. In dit vrijblijvende inventarisatiegesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en behoeftes van de klant. Het allermooiste slaapsystemen met de gemakken voor nu én later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Alle gemakken voor nu en later, in het mooiste design
  • Diverse slaapadviescentra
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties