leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met Parkinson

Aldenhuijsen > Aandoeningen > Parkinson

De ziekte van Parkinson

Parkinson is een aandoening die ontstaat door een tekort aan dopamine in de hersenen. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de dopamine-productie sterven langzaam af. Parkinson heeft trillen van armen en benen als gevolg en tegelijkertijd worden de spieren stijf waardoor lichaamsbeweging moeilijker wordt. Wie aan deze aandoening lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben. Bekende klachten waaraan je Parkinson herkent zijn traagheid, stijfheid en beven. Maar Parkinson geeft ook problemen die minder opvallen. Denk bijvoorbeeld aan trager denken, wisselde stemmingen, pijn of moeite hebben met de wc te gaan en/of slecht slapen. Maar ook rusteloze benen komt voor.

Slapen met Parkinson

Slaapproblemen bij mensen met de ziekte van Parkinson komt bij 70% – 90% voor. Deze slaapproblemen bestaan uit bijvoorbeeld problemen met in- en doorslapen, onrustig slapen en/of het overmatig slapen overdag. Een gevolg hiervan is dat het slaapritme wordt verschoven, wat er uiteindelijk toe kan leiden dat deze slaapproblemen ervoor zorgen dat u structureel een vermoeidheid opbouwt.

De expertise van Aldenhuijsen Slaapsystemen op gebied van Parkinson

Al ruim 30 jaar hebben wij ervaring op gebied van het menselijk lichaam in combinatie met slapen. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van medische klachten zoals Parkinson. Dit resulteert erin dat onze adviseurs de juiste vragen weten te stellen om hier vervolgens een passend advies voor u te vormen. Een matras met de juiste ondersteuning is bij de ziekte van Parkinson ontzettend belangrijk. Gecombineerd met het juiste afgestemde slaapsysteem is het is van belang dat uw ledematen door een goede drukverdeling optimaal kunnen ontspannen, om stijfheid van de spieren te voorkomen. Een elektrisch verstelbare bodem kan u helpen om vrijuit te bewegen in bed. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijker overeind komen in de ochtend.

Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste nachtrust en om samen het beste slaapsysteem voor u te creëren.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een slaapsysteem op maat te creëren. Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en uw klachten van uw Parkinson in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

De zoektocht naar het juiste slaapsysteem begint met een goed gesprek met één van onze slaapadviseurs .Doordat wij enkel op afspraak werken, kunnen wij de tijd nemen voor een inventarisatie en kennismakingsgesprek. Zonder dat er enige afleiding is. In dit vrijblijvende inventarisatiegesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en behoeftes van de klant. Het allermooiste slaapsystemen met de gemakken voor nu én later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Alle gemakken voor nu en later, in het mooiste design
  • Diverse slaapadviescentra
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

8 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.