leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slapen met een aandoening

Verbeter uw nachtrust ondanks uw aandoening 

Een aandoening kan gedurende de dag vervelende klachten veroorzaken. Maar sommige aandoeningen hebben ook een sterke invloed op uw nachtrust. U kunt hierbij denken aan slecht in slaap vallen, vaak wakker worden en geen comfortabele houding kunnen vinden door lichamelijke ongemakken. Sommige klachten verergeren zelfs in rust of vlak na het opstaan. Daardoor kunt u overdag meer pijn ervaren, erg moe zijn en tegen de slaap vechten. De juiste slaapomgeving helpt u aan een betere nachtrust.

HEEFT U HULP NODIG? 
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

Parkinson

Heeft u of uw naaste de ziekte van Parkinson? Mensen met Parkinson hebben vaak te maken met slaapproblemen. Ze vallen slechter in slaap en hebben last van stijve spieren na het slapen.

Ischias

Mensen die aan ischias leiden, kunnen vaak niet meer de slaaphouding aannemen die ze gewend zijn. De chronische uitstralende rugpijn houdt ze daarom wakker. 

Astma

Bijna de helft van de mensen met astma heeft last van slaapproblemen.  ‘s Nachts spelen symptomen de kop op als een verstopte neus, benauwdheid of kortademigheid.  

Hernia

Een hernia heeft een grote impact op uw alledaagse bewegingsvrijheid. Maar ook in de nacht kan een hernia vervelende pijnen veroorzaken die u uit uw slaap houden.

Reuma


Voor mensen met reuma zijn omstandigheden als luchtvochtigheid en temperatuur erg belangrijk. Deze factoren beïnvloeden hun klachten namelijk direct. 

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed