leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Zorgbedden

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Zorgbedden

De comfortabele voordelen van een zorgbed

U kiest voor een comfortabel bed, want een zorgbed heeft dezelfde functies als een medisch verpleegbed. Een zorgbed van Aldenhuijsen Slaapsystemen die hoog en laag versteld kan worden heeft veel voordelen. Zo past u de instaphoogte simpel en snel aan: extra laag, of juist wat hoger als u dat fijner vindt. Dat maakt het makkelijker om in- en uit bed te stappen, maar ook om uw bed op te maken zonder uw rug te belasten. Omdat onze zorgbedden voldoen aan de zorgeisen, is zorg aan uw bed mogelijk en kunt u langer thuis blijven wonen. Met eventuele accessoires maakt u het uzelf nog gemakkelijker. Zo biedt een valhek een zeker en beschermd gevoel en kan een uitstaphulp u nog meer ondersteunen om makkelijk in en uit bed te komen. En dat alles vormgegeven in een luxe uitstraling met het allermooiste design!

Een zorgbed met het uiterlijk van een ‘normaal’ bed

Een zorg bed maakt het niet alleen voor uzelf, maar ook voor degene die u helpt gemakkelijker. Daarom wordt het ook wel een zorg bed genoemd. Vanwege Arbo regels moeten thuiszorgmedewerkers een correcte werkhoogte hebben. Onze bedden zijn gemakkelijk hoog en laag te verstellen door u of uw eventuele hulpverleners. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de extra lage functie zodat u eventueel vanuit een rolstoel makkelijker in en uit bed komt. Zo voldoet uw bed volledig aan de eisen waar een verpleegbed aan moet voldoen en kunt u in uw eigen omgeving verzorgd worden.

Verschil tussen een zorgbed en seniorenbed

Het grootste verschil tussen een zorgbed en een seniorenbed is dat een zorgbed standaard over een aantal functies beschikt, zoals een hoog laag functie, is deze verrijdbaar en beschikt deze over een valhek en een bedpapegaai. Een seniorenbed is op zichzelf alleen gericht op het comfort, vanwege de hoogte. Onze seniorenbedden kunnen echter uitgebreid worden met alle functies naar keuze, waardoor u alsnog kunt genieten van een zorgbed.

De voordelen van een zorgbed van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Een zorgbed dat hoog en laag versteld kan worden heeft veel voordelen.
✔ Makkelijk instelbare zorghoogte
✔ Voldoet aan zorghoogte
✔ Extra lage functie voor rolstoelgebruikers
✔ Tillift mogelijk aan bed
✔ (Anti-) Trendelenburgfunctie
✔ Vormgeving als een ‘normaal’ bed

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor U een slaapsysteem op maat te creëren.  Dit doen we door echt te luisteren naar al uw wensen, behoeftes en eventuele klachten. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.
Door deze zorgvuldige werkwijze hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen.

Meer weten over zorgbedden?.

In ons magazine kom je alles te weten over zorgbedden. En nog veel meer. We sturen ‘m graag kosteloos naar je op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

5 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.