leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Zorgbedden

Een zorgbed met een uitstraling die bij uw interieur past

Wilt u een zorgbed kopen waaraan u niet kunt zien dat het een zorgbed is door de mooie uitstraling? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze zorgbedden beschikken over de functies die ziekenhuisbedden ook hebben. Natuurlijk is een zorgbed vaak vanuit medisch oogpunt noodzakelijk, maar het oog wil ook wat. Vooral wanneer u noodgedwongen een langere tijd in het zorgbed moet doorbrengen. Bovendien komt zorg vaak onverwachts. U kunt dus ook kiezen voor een comfortabel bed voor nu, wat direct een zorgbed is voor later. Zo kunt u langer zelfstandig thuis wonen en bent u voorbereid op eventuele zorg aan huis. En dat terwijl u en uw eventuele partner lekker in uw eigen bed blijven slapen. Met eventuele accessoires maakt u het uzelf nog gemakkelijker. Zo biedt een valhek een zeker en beschermd gevoel en kan een uitstaphulp u nog meer ondersteunen om makkelijk in en uit bed te komen. Bekijk hier een greep uit onze collectie boxsprings en ledikanten

Een zorgbed dat makkelijk hoog en laag kan

Een zorgbed dat hoog en laag versteld kan worden heeft veel voordelen. Zo past u de instaphoogte simpel en snel aan: extra laag, of juist wat hoger als u dat fijner vindt. Dat maakt het makkelijker om in- en uit bed te stappen, maar ook om uw bed op te maken zonder uw rug te belasten.

Verschil tussen een zorgbed en seniorenbed

Het grootste verschil tussen een zorgbed en een seniorenbed is dat een zorgbed standaard over een aantal functies beschikt, zoals een hoog laag functie, is deze verrijdbaar en beschikt deze over een valhek en een bedpapegaai. Een seniorenbed is op zichzelf alleen gericht op het comfort, vanwege de hoogte. Onze seniorenbedden kunnen echter uitgebreid worden met alle functies naar keuze, waardoor u kunt genieten van een zorgbed die perfect in uw interieur past.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Het juiste bed aanschaffen is enorm belangrijk. Gemiddeld liggen we namelijk een derde van ons hele leven op bed. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de aanschaf van het juiste bed enorm nauwkeurig moet verlopen. Al ruim 30 jaar is Aldenhuijsen Slaapsystemen de specialist op gebied van mens, lichaam en slapen. Onze expertise ligt op het gebied van medische-, praktische- en veiligheidsopties. Kenmerkend voor onze werkwijze is het kwalitatief sterke inventarisatiegesprek, waarbij wij écht de tijd voor u nemen. Door deze uitgebreide inventarisatie, zijn wij daarna perfect in staat om dit om te zetten naar een concreet advies met een maatwerk Slaapsysteem die u daadwerkelijk nodig heeft. Daarnaast zorgen we ervoor dat we op elk moment altijd nog in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen. En altijd met het allermooiste design!

Door deze zorgvuldige werkwijze hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Bekijk onze unieke werkwijze in onderstaande video.

Met een thuiszorgbed voldoet u aan de voorwaarden

Een zorgbed maakt het niet alleen uzelf, maar ook degene die u helpt gemakkelijker. Daarom wordt het ook wel een zorgbed genoemd. Vanwege Arbo-regels moeten thuiszorgmedewerkers een correcte werkhoogte hebben. Onze bedden zijn gemakkelijk hoog en laag te verstellen door u of uw eventuele hulpverleners. Zo voldoet uw bed volledig aan de eisen waar een thuiszorgbed aan moet voldoen en kunt u in uw eigen omgeving verzorgd worden.

Boxsprings

Vrij vertaald een ‘bak met springveren’. Dat is een boxspring. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Bekijk hier een greep uit onze collectie boxsprings.

Lees meer

Ledikanten

Een ledikant is de ombouw van uw bed, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. Bekijk hier een greep uit ons assortiment ledikanten.

Lees meer

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties