leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Isar

Benieuwd of dit bed bij u past? Bel onze slaapspecialisten: 0800 - 400 1010

ISAR, een- of tweepersoons ledikant,
vanaf € 1589,-

De ledikant Isar is een heel veelzijdig bed. Een mooie moderne uitstraling, maar met veel technische hoogstaande opties. Door het bed in hoogte aan te schaffen kunt u makkelijk uit bed stappen, zo is het bed op een wenselijke hoogte te zetten, zelfs extra laag. Ook wanneer hulp aan bed geboden dient te worden is het goed om te weten dat de Isar aan de Arbo voorwaarden voldoet. Met de optie (anti-) trendelenburg kantelt u het bed indien gewenst achter- en voorover. Uiteraard zijn extra opties naar wens toe te voegen zoals een papegaai, valhek, in- en uitstaplampjes en meer.

Wanneer het wenselijk is dat het bed in een extra lage stand staat, dan is dit bed een aanrader! Dit ledikant kan met de afstandsbediening zowel in een hoge als in een extra lage stand gezet worden. Dit kan heel prettig zijn voor mensen die niet lang zijn of wellicht gebonden zijn aan een rolstoel, waardoor zij probleemloos kunnen in- en uitstappen.

Voorbeeldsamenstelling

U heeft al een Isar ledikant in uw slaapkamer staan met hoog laag systeem, elektrisch verstelbaar, met gemiddelde matras en topper voor EUR 3989,-.

Mogelijke kleuren

Alpine white
Aluminium
Beige rood
Cenza
Chocolat
Dark blue
Gold
Graphite
Karmijn rood
Loodgrijs
Pastel blauw
Signaal geel
Stofgrijs
Taupe
Tobac
Turquoise
Whitedecor
Zwart

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

19 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.