leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Donau

Benieuwd of dit bed bij u past? Bel onze slaapspecialisten: 0800 - 400 1010

DONAU, een- of tweepersoons ledikant,
vanaf € 1859,-

De ledikant Donau is van alle gemakken en vele extra’s voorzien. U kunt zowel de eenpersoons als tweepersoons variant in hoogte verstellen naar een extra lage stand, maar ook een extra hoge stand. Dit maakt in- en uitstappen voor iedereen erg makkelijk. Tevens voldoet dit bed aan de Arbo voorwaarden, mocht hulp aan bed nodig zijn. Met de optie (anti-) trendelenburg kantelt u het bed indien gewenst achter- en voorover. Uiteraard zijn extra opties naar wens toe te voegen zoals een papegaai, valhek, in- en uitstaplampjes en meer.

Uniek aan dit ledikant is dat dit bed in zijn geheel in een extra lage stand geplaatst kan worden. Hierdoor kunnen mensen die niet erg lang zijn of wellicht gebonden zijn aan een rolstoel gemakkelijk in en uit bed stappen. 

Voorbeeldsamenstelling

U heeft al een Donau ledikant in uw slaapkamer staan met hoog laag systeem, elektrisch verstelbaar, met gemiddelde matras en topper voor EUR 4259,-.

Mogelijke kleuren

Alpine white
Aluminium
Beige rood
Cenza
Chocolat
Dark blue
Gold
Graphite
Karmijn rood
Loodgrijs
Pastel blauw
Signaal geel
Stofgrijs
Taupe
Tobac
Turquoise
Whitedecor
Zwart

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

24 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.