leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Ledikanten

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Ledikanten

De mooiste ledikanten, helemaal van nu!

Denk het matras en beddengoed van een ‘gewoon’ bed weg en u houdt de ombouw over. Dit onderdeel staat bekend als ledikant. Een ledikant is een luchtige verschijning, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. De constructie waar het matras op ligt is extra belangrijk: de matrasbodem. Die zorgt namelijk samen met het matras voor een uitstekend slaapcomfort. De meeste ledikanten bestaan uit losse delen, waardoor u dit type bed helemaal naar wens opbouwt. Zo kiest u bijvoorbeeld uit één of twee vaste of verstelbare bodems waar het matras op komt. 

Een ledikant speciaal voor senioren

Een senioren ledikant: er is geen beter bed wanneer u op leeftijd bent. Gun uzelf elke nacht de beste slaap die u zich kunt wensen. We hebben verschillende typen senioren ledikanten voor u in de aanbieding. Met de ideale in- en uitstaphoogte en een ruime keuze uit aanvullende opties die het u nog gemakkelijker maken. Alles voor meer comfort in de slaapkamer.

Makkelijk en hygiënisch: een ledikant op wielen

Heeft u moeite met het schoonmaken van de slaapkamer? Of krijgt u last van uw rug wanneer u het bed opmaakt? Dan is een ledikant op wielen een perfecte oplossing. De wieltjes maken een tweepersoonsbed makkelijk deelbaar: u rolt de ledikanten makkelijk uit elkaar. Zo kunt u de vloer onder het bed makkelijk poetsen of de lakens verschonen.

Ledikanten in verschillende matras maten

Qua maat van de ledikant en het matras kunt u alle kanten op. De ideale ledikant maat is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Een standaard eenpersoonsbed, twijfelaar of verschillende maten tweepersoonsbedden. Ook de lengte is aanpasbaar aan uw lichaam: standaard of extra lang.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie. Neem voor de volledige collectie graag contact met ons op. 

Donau

Premium

Isar

Premium

Garonne

Marne

Premium

Samber

Meer weten over onze ledikanten?.

In ons gratis magazine maakt kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende ledikanten en andere nuttige informatie.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

8 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.