leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Hoog laag bed

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Hoog laag bed

Geniet van het comfort van een hoog laag bed

Wilt u voorbereid zijn op de toekomst en nu alvast gebruik maken van de gemakken van een verstelbaar bed? Of heeft u, uw partner of iemand in uw omgeving zorg nodig aan bed? Dan is een aangepast hoog laag slaapsysteem met de uitstraling en luxe van een regulier bed voorzien van uw wensen met prettige functies voor nu of later, een verstandige keuze!

Tijdens een kennismaking brengen onze slaapspecialisten uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden in kaart, voor nu en de toekomst. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk slaapsysteem samen, die mee kan groeien in uw behoeften.

Hoog laag boxspring of ledikant

In al onze boxsprings en ledikanten kan een hoog laag systeem als optie worden toegevoegd. Het is mogelijk om het hoog laag element aan één of beide kanten toe te passen, aan de buitenkant zult u geen verschil zien. Onze hoog laag boxsprings en ledikanten zijn in verschillende maten te verkrijgen, zowel in 1- als 2-persoons. De slaapsystemen worden op maat voor u ontworpen, gebaseerd op uw voorkeuren en persoonlijke omstandigheden. Weet u niet goed wat het beste bij u past? U kunt altijd vrijblijvend advies over een hoog laag bed aanvragen bij onze slaapspecialisten. Zij geven u graag een indicatie van de verschillende in hoogte verstelbare bedden in onze brede collectie.

Waarom kiezen onze klanten voor een hoog laag bed?

✔ Instelbare zorghoogte waarbij thuiszorg mag plaatsvinden
✔ Gemakkelijk uw bed opmaken
✔ Gemakkelijk onder uw bed stofzuigen
✔ Vormgeving en design zelf door u samen te stellen

Veelgestelde vragen over een hoog laag bed

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een type slaapsysteem dat in hoogte verstelbaar is. Dat is niet alleen erg handig bij het verschonen van uw bed op stahoogte, maar ook zodat een zorgverlener op de juiste arbo hoogte kan werken. Een hoog laag bed bed wordt vaak gebruikt door senioren die langer thuis blijven wonen of door mensen met gezondheidsproblemen. Echter kan een hoog laag bed in elke levensfase overwogen worden. Het mooie aan onze hoog laag bedden is namelijk dat ze dezelfde uitstraling hebben als onze andere bedden. U gebruikt de verstelbare functie alleen wanneer dit nodig is, verder ziet het bed er uit zoals anders.

Waarom een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een verstandige keuze als u voorbereid wil zijn op de toekomst, maar kan ook nu erg handig zijn. Van de buitenkant is niets te zien, maar u profiteert toch van de gemakkelijke functies wanneer u deze nodig heeft.

– Verstelbare hoogte
– Uitstraling van een regulier bed
– Gemakkelijk uw bed verschonen
– Ergonomische hoogte voor verpleging
– Gemakkelijk schoonmaken
– Gemakkelijk opstaan

Lees hier meer over de voordelen van een hoog laag bed

Wat kost een hoog laag bed?

Wij begrijpen dat een nieuw bed een grote investering is en dat u benieuwd bent naar de kosten wanneer u voor een aangepast slaapsysteem kiest. De kosten van een hoog laag bed zijn afhankelijk van welk bed het beste bij uw situatie past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ledikant of boxspring, diverse afmetingen, extra functies en een ontwerp wat bij uw stijl past. Omdat wij elk slaapsysteem op maat maken is het dus niet mogelijk om u vooraf te voorzien van prijsinformatie. Onze adviseurs helpen u echter graag met een prijsopgave tijdens een vrijblijvende kennismaking bij u thuis of in een van onze showrooms. We kijken naar uw persoonlijke situatie en stemmen dan met u af wat de mogelijkheden en kosten voor een hoog laag bed zijn. We hebben een hoog laag bed voor elk budget. Daarnaast ontzorgen wij u ook volledig:
– Gratis levering aan huis
– Gratis professionele montage
– Kosteloze terugname van uw oude bed
– 90 dagen slaapgarantie

Wordt een hoog laag bed vergoed door de zorgverzekering?

U wilt een hoog laag bed aanschaffen, maar wordt dit eigenlijk vergoed door de zorgverzekering? We lichten dit graag aan u toe. De zorgverzekering regelt de vergoeding voor hulpmiddelen die u nodig heeft, zoals een hoog laag bed of een speciaal matras. Het hangt van ieders persoonlijke situatie af of een hoog laag bed wordt vergoed door de verzekeraar. Wanneer u bijvoorbeeld een diagnose voor verpleegzorg heeft gekregen kan dit mogelijk zijn.

Voor meer informatie over een eventuele vergoeding in uw situatie kunt u het beste vooraf contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Een hoog laag bed huren of kopen?

Wat is de beste optie: kopen of huren? Dit hangt natuurlijk volledig van uw persoonlijke situatie af, maar we hebben de belangrijkste overwegingen van beide opties voor u op een rijtje gezet. Lees meer

Ontvang de gratis brochure over het hoog laag bed.

De brochure bevat alle informatie over een hoog laag bed en een greep uit onze collectie bedden.

Vraag de brochure aan

Alle informatie

over een hoog laag bed

Maak kennis

met onze producten

Direct ontvangen

in uw mailbox

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke en gekwalificeerde medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

17 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.