leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Elektrisch verstelbaar bed

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Elektrisch verstelbaar bed

Ervaar het comfort van een elektrisch verstelbaar bed

Heeft u last van onrustige benen? Moet u voor langere tijd in bed blijven liggen door lichamelijke ongemakken? Of heeft u vaak last van koude voeten door een verslechterde doorbloeding? Dan biedt een elektrisch verstelbaar bed voor u de uitkomst. Slaapsystemen met een elektrisch verstelbaar rug- en benendeel bieden u steun in de onderrug, lenden en knieën. Maar zo’n eenvoudig te verstellen slaapsysteem is ook fijn wanneer u lekker comfortabel wilt lezen of televisie kijken in bed.

Wij willen uw nachtrust zo comfortabel mogelijk maken. Tijdens een kennismaking brengen we uw huidige slaapsituatie en uw slaapbehoeftes in kaart. Onze slaapspecialisten geven u graag persoonlijk advies. Hierbij houden we ook rekening met de toekomst en eventuele extra wensen. Onze slaapsystemen groeien altijd met u mee en zijn eenvoudig uit te breiden met extra (veiligheids)opties.

Ervaar het comfort van een elektrisch verstelbaar bed

Een elektrisch verstelbaar bed kunt u individueel afstemmen. Bij een 2-persoons seniorenbed heeft uw partner heeft hier geen last van. Via een afstandsbediening kunt u eenvoudig met één druk op de knop het seniorenbed verstellen naar wens. Het is mogelijk om uw rugleuning en het voetengedeelte onafhankelijk van elkaar te positioneren. 

De elektrische verstelbare slaapsystemen van Aldenhuijsen hebben de uitstraling van een regulier bed in uw eigen stijl. U maakt alleen gebruik van de extra functie wanneer het u uitkomt. Een elektrisch verstelbaar bed kan veel betekenen voor senioren die langer thuis willen blijven wonen of mensen met gezondheidsklachten. Echter kunt u een elektrisch verstelbaar bed inzetten in elke levensfase.

De voordelen van een elektrisch verstelbaar Slaapsysteem van Aldenhuijsen

✔ U heeft een comfortabele ‘zit’ in bed
✔ Opstaan wordt een stuk eenvoudiger
✔ Volledig af te stemmen naar uw ideale lichaamshouding en benodigdheden
✔ Afhankelijk van de medische klacht, kan het klachten verminderen

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een Slaapsysteem op maat te creëren.  Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en eventuele klachten in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe Slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Meer weten over elektrisch verstelbare bedden?.

In ons magazine komt u alles te weten over een elektrisch verstelbaar bed en alle voordelen hiervan! We sturen ‘m graag kosteloos naar u op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

27 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.