leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Deelbaar bed

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Deelbaar bed

Geniet van alle gemakken van een deelbaar bed

Wilt u gemakkelijk uw tweepersoonsbed op kunnen maken? Of gemakkelijk onder het bed kunnen stofzuigen? Dan is een deelbaar bed de beste oplossing voor u. Het mooie van onze deelbare Slaapsystemen is dat ze enorm soepel werken en u aan de buitenkant niet kunt zien dat het een deelbaar Slaapsysteem is. U geniet van het gemak, met het design van nu!

Deelbare boxspring of uitrijdbare ledikant

We hebben zowel deelbare ledikanten als deelbare boxsprings in ons assortiment. De deelbare bedden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Bespreek uw wensen en uw situatie met een van onze adviseurs en kom erachter welk Slaapsysteem het beste bij u past. Binnen onze brede collectie zijn veel mogelijkheden, wilt u meer weten over onze collectie? Bestel dan via onderstaande knop ons inspiratiemagazine. In ons magazine vindt u een greep uit onze collectie en bijbehorende mogelijkheden. Bezoek een van onze slaapadviescentra’s of maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak bij u thuis voor uitgebreid en persoonlijk advies.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons ervaren team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een Slaapsysteem op maat te creëren.  Dit doen we door een uitgebreid inventarisatiegesprek, waarbij we uw wensen, behoeftes en eventuele klachten in beeld brengen. Daarnaast denken we ook alvast mee over de toekomst. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen Slaapsystemen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe Slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij onze uiterste best doen voor uw optimale slaapbeleving.

Veelgestelde vragen over een deelbaar bed

Wat is een deelbaar bed?

Een deelbaar bed, ook wel uitrijdbaar bed genoemd, is een tweepersoonsbed bestaande uit twee eenpersoonsbedden. De twee eenpersoonsbedden zijn met elkaar verbonden door een klikverbinding aan het voeteneind. Hierdoor kunnen de bedden uit elkaar geschoven worden in een soort V-vormige opening. Onder een deelbaar bed zitten altijd wieltjes zodat de bedden eenvoudig uit elkaar geschoven kunnen worden.

Aan het hoofdeinde zorgen scharnieren ervoor dat de bedden gemakkelijk teruggezet kunnen worden in de slaappositie. De twee eenpersoons matrassen liggen, net als in een regulier tweepersoonsbed, naast elkaar. Er zit wel een gleuf tussen de matrassen, maar dit is geen hinderlijke opening omdat de matrassen strak tegen elkaar aanliggen. De scharnieren aan het hoofdeinde kunnen ook gesplitst worden waardoor de bedden in zijn geheel los van elkaar staan.

Wat zijn de voordelen van een deelbaar bed?

Een deelbaar bed heeft het comfort van een regulier tweepersoonsbed maar door de deelbare functie worden veel dingen vergemakkelijkt.

– Het opmaken van het bed is gemakkelijker
– Het schoonmaken onder uw bed wordt mogelijk
– Eenvoudig te verplaatsen door de wieltjes
– Eenvoudig om te bouwen naar twee eenpersoonsbedden
– Uitstraling en comfort van een tweepersoonsbed
– Uit te breiden met extra opties

Lees hier alle voordelen van een deelbaar bed

Wat kost een deelbaar bed?

Een deelbaar bed hoeft niet duur te zijn. De kosten van een deelbaar bed hangen van verschillende factoren af. Zo speelt de uitvoering een grote rol, u kunt kiezen uit een boxspring of een ledikant. Daarnaast hebben het model en de afmeting van het bed invloed op de prijs. Met onze brede collectie kunt u uw bed volledig op uw wensen aanpassen. Bij alle deelbare slaapsystemen kunt u extra opties toevoegen, bijvoorbeeld een hoog laag functie, elektrisch verstelbaar en in- en uitstapverlichting.

Omdat het bed volledig op uw situatie en wensen afgestemd wordt is het niet mogelijk om vooraf een prijs vast te stellen. Als u een prijsopgave wilt kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs. Dit kan in een van onze showrooms, maar ook bij u thuis. Samen met de adviseur stelt u uw ideale deelbare bed samen binnen uw budget.

Naast een deelbaar bed op maat ontzorgen wij u ook volledig met:
– Gratis levering aan huis
– Gratis professionele montage
– Kosteloze terugname van uw oude bed
– 90 dagen slaapgarantie

Wordt een deelbaar bed vergoed door de zorgverzekering?

Of een deelbaar bed door uw zorgverzekering vergoed wordt hangt af van de situatie. Onder bepaalde voorwaarden komt u in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Bijvoorbeeld als u langdurig bedrust nodig heeft of tijdens een revalidatie waarbij u verzorging nodig heeft.

Als u er zeker van wilt zijn of u in aanmerking komt voor een vergoeding bij de aankoop van een deelbaar bed, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Ontvang de gratis brochure deelbaar bed.

De brochure bevat alle informatie over een deelbaar bed en een greep uit onze collectie bedden.

Vraag de brochure aan

Alle informatie

over een deelbaar bed

Maak kennis

met onze producten

Direct ontvangen

in uw mailbox

Bel ons: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste Slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

11 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.