leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Boxsprings

Aldenhuijsen > Slaapsystemen > Boxsprings

Wat is een boxspring?

Vrij vertaald betekent ‘boxspring’ een ‘bak met springveren’. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Het merendeel van de hotelgasten slaapt namelijk op zulke luxe bedden, vandaar dat het ook wel een ‘hotelbed’ heet. Deze ‘bak met springveren’ bevindt zich in de onderste laag van het bed. De metalen springveren die dit mogelijk maken hebben flink wat plek nodig. Dit verklaart de bak onder de bedden. Toch is die ruimte niet loos: het zorgt voor extra ventilatie in de bodem. Bovenop deze onderste laag, wordt een matras geplaatst. Het type matras verschilt bij wat uw wensen, behoeftes en voorkeuren zijn. Aldenhuijsen Slaapsystemen zal vrijwel nooit een topper op een boxspring plaatsen. De reden hiervan is dat u met het juist afgestelde matras, geen topper nodig zult hebben.

Een boxspring bed op maat voor senioren

Wanneer u denkt aan senioren bedden, komt de boxspring misschien niet als eerste bij u op. Toch zijn onze op maat samengestelde boxsprings uitermate geschikt als u op leeftijd bent. Zo maakt de hoge instap het naar bed gaan en opstaan gemakkelijker. Onze boxsprings zijn volledig naar uw wensen, behoeftes en voorkeuren af te stemmen. Zo is het mogelijk om uw boxspring elektrisch verstelbaar te maken, te voorzien van een hoog-laagfunctie en zijn ze deelbaar. Ook kunnen er diverse veiligheidsopties geplaatst worden. Denkt u hierbij aan een valhek of in-en uitstapverlichting.

Een hoog-laag boxspring: in te stellen zoals u het wilt

Een boxspring zo hoog of laag als u wilt? Combineer dan de voordelen van een hoog-laag bed en een Boxspring met elkaar. Onze hoog-laag boxsprings zijn in hoogte verstelbaar: u beweegt de bedden simpel en snel verticaal omhoog en omlaag. Zo wordt het opmaken van het bed of onder uw bed schoonmaken wel heel gemakkelijk. Maar ook wanneer u of uw partner thuiszorg nodig heeft is zo’n bed ideaal: de boxsprings zijn namelijk op de werkhoogte van de verzorgende of verpleegkundige in te stellen.

Boxsprings speciaal voor mensen met rugklachten

Ook wanneer u rugklachten heeft kunt u op een boxspring slapen. Onze boxsprings worden speciaal op uw slaapprofiel samengesteld. Zo profiteert u van de beste ondersteuning en drukpuntverlichting, waardoor de boxsprings rugklachten verlichten. De combinatie van de langere veerweg, het matras en de topper zijn hier vooral verantwoordelijk voor.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Ons team gebruikt de kennis van al ruim 30 jaar slaapervaring en de wetenschap van de universiteit van Leuven, om voor u een slaapsysteem op maat te creëren.  Dit doen we door echt te luisteren naar al uw wensen, behoeftes en eventuele klachten. Onze adviseurs zullen in goed overleg kijken of Aldenhuijsen een passende oplossing voor u heeft. Dit alles met als resultaat dat 98% van onze klanten minder klachten ervaart na gebruik van ons nieuwe slaapsysteem. Hier eindigt het voor ons echter niet, ook na levering blijven wij garant staan voor uw persoonlijke slaapbeleving. Bekijk in deze video van 2 minuten onze unieke werkwijze.

Alle boxsprings zijn precies naar uw smaak te leveren

Wij kunnen onze boxsprings in alle maten en designs leveren. Hieronder vindt u een greep uit onze inspiratiecollectie. Neem voor de volledige collectie graag contact met ons op. 

Meer weten over onze boxsprings?.

In ons gratis magazine maakt u kennis met onze boxsprings en diverse oplossingen. Er is van alles mogelijk, dus laat u vooral inspireren!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

14 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.