leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Slaapsystemen

Het beste bed is een slaapsysteem op maat

Een goed slaapsysteem is ontzettend belangrijk. Als dé specialist in slaapsystemen van Nederland helpen we u graag aan de nachtrust van uw dromen. Het grootste verschil tussen een (kant-en-klaar) bed en een slaapsysteem is dat een slaapsysteem echt volledig wordt afgestemd op uw lichaamsbehoefte. Er zijn verschillende soorten slaapsystemen. Zo hebben wij comfortabele boxsprings, tijdloze ledikanten en comfort bedden. Naast deze slaapsystemen hebben we ook hoog laag bedden, verpleegbedden en zorgbedden. Alle slaapsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschikken over slimme opties.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie. Neem voor de volledige collectie graag contact met ons op. 

BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

Wat is een slaapsysteem van Aldenhuijsen Slaapsystemen?

Bij een slaapsysteem van Aldenhuijsen Slaapsystemen staat het persoonlijke gesprek met u centraal. Wij zijn een persoonlijke organisatie die weet waar het goed in is: het menselijk lichaam in combinatie met het ultieme slaapsysteem. Dit betekent dat één van onze slaapadviseurs de tijd voor u neemt om uw huidige behoeftes en wensen in kaart te brengen. Zo kan een slaapsysteem van Aldenhuijsen mensen helpen die moeite hebben met slapen. Klachten bij ziekte of de ongemakken van het ouder worden kunnen u bijvoorbeeld uit uw slaap houden. Daarom is comfort in- en rondom uw slaapsysteem enorm belangrijk. Wij bieden daarom slimme opties aan zoals in- en uitstapverlichting, hoog laag systeem, deelbaar op wieltjes voor ultiem slaapcomfort. Van enkele accessoires tot een alles-in-één-oplossing: gemak en comfort worden moeiteloos gecombineerd met een tijdloze uitstraling van een ledikant of boxspring van uw keuze. U kiest uit verschillende modules, stijlen, kleuren en materialen uw ideale ontwerp. Zo sluit het slaapsysteem naadloos aan op uw lichaam én interieur.

Wat is het beste slaapsysteem voor u?

Een slaapsysteem kiezen kan knap lastig zijn. Een hoogwaardige boxspring waarmee u elke dag het vakantiegevoel in huis haalt? Of luchtig ogende ledikanten die u toch optimaal ondersteunen? Houdt u van minimalistisch mooi of weelderig vormgegeven? De keuze is aan u. We hebben een enorm aanbod aan opties in uitstraling en comfort beschikbaar. Gaat u graag voor een slaapsysteem dat uw hele leven lang met u meegroeit? Denk dan eens aan onze premium boxsprings. Deze modulair opgebouwde bedden worden aangepast op uw persoonlijke voorkeuren van het moment, met slimme opties die u zelf kiest. Welke leeftijd u ook heeft en wat voor slaper u ook bent. Bovendien zijn ze klaar voor de toekomst: de levensloopbestendige slaapsystemen past u, ook jaren na aanschaf, aan op uw veranderende wensen.

Seniorenbed

Een seniorenbed van Aldenhuijsen slaapsystemen bevat verschillende functionaliteiten om uw nachtrust zo comfortabel mogelijk te maken. Afgestemd op uw persoonlijke situatie voor nu of later.

Lees meer

Boxsprings

Vrij vertaald een ‘bak met springveren’. Dat is een boxspring. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Bekijk hier een greep uit onze collectie boxsprings.

Lees meer

Ledikanten

Een ledikant is de ombouw van uw bed, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. Bekijk hier een greep uit ons assortiment ledikanten.

Lees meer

Hoog laag bed

Een hoog laag bed van Aldenhuijsen slaapsystemen heeft de uitstraling van een regulier bed in uw eigen stijl, maar dan met prettige functies voor nu of later.

Lees meer

Elektrisch verstelbaar bed

De elektrische verstelbare slaapsystemen van Aldenhuijsen hebben de uitstraling van een regulier bed in uw eigen stijl. U maakt alleen gebruik van de extra functie wanneer het u uitkomt.

Lees meer

Comfort bedden

Wat maakt comfort bedden zo bijzonder? De juiste combinatie van het ontwerp en de materialen zorgt voor een buitengewoon aangenaam resultaat.

Lees meer

Deelbaar bed

Wilt u gemakkelijk uw tweepersoonsbed op kunnen maken? Of gemakkelijk onder het bed kunnen stofzuigen? Dan is een deelbaar bed wellicht de ultieme oplossing voor u.

Lees meer

(Anti) Trendelenburgbed

Met deze unieke constructie kantelt u het bed gemakkelijk achterover (Trendelenburg) of juist voorover (Anti-Trendelenburg). Dit kan bij sommige lichamelijke aandoeningen de klachten verlichten.

Lees meer

Zorgbedden

Een zorgbed is vaak vanuit medisch oogpunt noodzakelijk, maar het oog wil ook wat. Wilt u een zorgbed kopen waaraan u niet kunt zien dat het een zorgbed is door de mooie uitstraling? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Lees meer

Verpleegbedden

Een verpleegbed is vaak vanuit medisch oogpunt noodzakelijk, vooral wanneer u noodgedwongen een langere tijd in het verpleegbed moet doorbrengen. Bekijk onze opties voor een verpleegbed met een mooie uitstraling.

Lees meer

Bedbodems

De juiste combinatie van bedbodem en matras bepaalt het comfort van uw slaapsysteem, omdat ze elkaar optimaal kunnen versterken. Daarom is een goede bedbodem ontzettend van belang.

Lees meer

Matrassen

Echt lekker slapen begint bij een goed matras kopen. Matrassen zijn namelijk niet alleen een waardevolle investering voor uw lichaam, maar ook voor uw nachtrust.

Lees meer

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Deze modules vormen samen een Aldenhuijsen slaapsysteem:

Advies van onze slaapspecialisten

Het allerbelangrijkste voor het juiste slaapsysteem is de het gesprek met de adviseur. Doordat wij enkel op afspraak werken, kunnen wij de tijd nemen voor een inventarisatie en kennismakingsgesprek. Zonder dat er enige afleiding is. In dit vrijblijvende inventarisatiegesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en behoeftes. Het komt dikwijls voor dat de onderlinge wensen bij een echtpaar verschillen en dat is geen enkel probleem. We maken onze slaapsystemen op maat, dus houden in ons advies rekening met de verschillende behoeftes. Wat minstens zo belangrijk is als de huidige behoeftes in kaart brengen, zijn de toekomstige wensen!

Slaapsystemen in verschillende afmetingen

Onze slaapsystemen zijn er in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed. De bijbehorende afmetingen zijn 140×200, bed 160×200 en bed 180×200. De verschillende slaapsystemen zijn beschikbaar met slimme opties, zoals in hoogte verstelbaar. Bij onze boxsprings en ledikanten kunt u kiezen uit verschillende kleuren. 

Bedbodems

Een lattenbodem geeft uw lichaam de steun die het verdient en uw matras de ventilatie die het zo nodig heeft. Daarom is een goede bedbodem ontzettend belangrijk. De juiste combinatie van bedbodem en matras bepaalt het comfort van uw slaapsysteem. De kunst is om ze elkaar optimaal te laten versterken. We passen de bedbodem graag op maat aan op uw lengte, gewicht en persoonlijk slaapvoorkeuren. Voorbeelden van een bedbodem zijn lattenbodem, hoog laag systeem, elektrisch verstelbaar.

Lees meer over bedbodems

Matrassen

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Vaak wordt een matras gekozen na 1 minuut proefliggen. Bij Aldenhuijsen pakken we dit anders en grondig aan. Wij analyseren uw persoonlijke slaapprofiel om vervolgens een matras te adviseren die past bij uw lichaam of wellicht op maat is samen te stellen. Zo sluit uw nieuwe matras naadloos op u aan. Daar hoeft u geen nachtje meer over te slapen. Maar dat mag uiteraard wel!

Lees meer over matrassen

Hoofdkussens

Misschien wel het meest onderschat: het hoofdkussen. Hoog, laag, hard, zacht, vormvast of vormbaar: het is belangrijk dat het hoofdkussen uw hoofd en nekwervels perfect ondersteunt zodat de doorbloeding goed op gang blijft tijdens het slapen. Of u nu een rug-, buik-, of zijslaper bent, of een combinatie van die drie: in ons assortiment vindt u altijd het ideale kussen. Op basis van uw slaaphouding en materiaalvoorkeur helpen we u graag aan de beste keuze.

Lees meer over hoofdkussens

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

16 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.