Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Dekbedden

Het beste dekbed voor uw slaapsysteem

Kruipt u ’s avonds onder de wol? Of is uw dekbed gevuld met katoen, dons of synthetisch materiaal? De verschillende vullingen hebben een grote invloed op hoe het deken op uw lichaam aanvoelt. Ook kunt u kiezen uit verschillende warmteklassen. Vind u het fijn als een dekbed u warm of juist koel houdt in bed? Kies uit de verschillende materialen, diktes en formaten uw ideale dekbed voor ieder jaargetij.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Allergisch? Overweeg een speciaal allergie donsdekbed

Bent u overgevoelig voor huisstofmijt? Dan wordt u vast vaak wakker met een loopneus of tranende ogen bijvoorbeeld. Kies in dat geval voor donzen dekbedden met een fijne tijk. Zulke dekbedden zorgen bij goed luchten voor een snelle vochtverdamping, waardoor er een ongunstig leefklimaat voor de huisstofmijt wordt gecreëerd.

Wat is het beste dekbed bij nachtzweten?

Heeft u last van nachtzweten? Vaak is medicijngebruik, uw leeftijd of de temperatuur in de slaapkamer de oorzaak. Maar ook kan uw dekbed te warm zijn. Tijd om uw warme beddengoed te verruilen voor een dekbed dat beter bij u past. Synthetisch dekbedden zijn bijvoorbeeld vaak te warm. Maar welk dekbed zweet niet? Kies voor dekbedden die gemaakt zijn van goed ademende, natuurlijk materialen. Dit geldt ook voor uw lakens en pyjama’s: die koopt u het beste van katoen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed