Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Bedbodems

Bedbodem, de basis van uw slaapsysteem

Neem als voorbeeld een (elektrisch verstelbare) lattenbodem, deze geeft uw lichaam de steun die het verdient en uw matras de ventilatie die het zo nodig heeft. De juiste combinatie van bedbodem en matras bepaalt het comfort van uw slaapsysteem, omdat ze elkaar optimaal kunnen versterken. Daarom is een goede bedbodem ontzettend van belang. We passen de bedbodem graag op maat aan op uw lengte, gewicht en persoonlijke slaapvoorkeuren.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Een seniorenbed met verstelbare bodem

Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende opties voor een seniorenbed met elektrische lattenbodem. Met zo’n verstelbare bedbodem kunt u gemakkelijk lezen of tv-kijken in bed. Ook wanneer u moeite hebt met uit bed komen kan een verstelbare bodem erg handig zijn.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed