Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Slaapsystemen op maat

Het beste bed is een slaapsysteem op maat

Een goed bed kopen is ontzettend belangrijk. Maar wat is nu het beste bed voor u? Als dé specialist in slaapsystemen van Nederland helpen we u graag aan de nachtrust van uw dromen. Want een goede nachtrust, zorgt voor een energieke dag. De beste oplossing kan voor iedereen anders zijn. Wij noemen een bed dan ook liever een slaapsysteem. En elk slaapsysteem is een op maat gemaakte oplossing in elke prijsklasse. Alleen het resultaat staat vast: de beste nachtrust die u zich kan wensen.

BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

Wat is een slaapsysteem?

Slaapsystemen zijn modulair opgebouwde bedden die naadloos aansluiten op uw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Zo kan een Aldenhuijsen bed mensen helpen die moeite hebben met slapen. Want helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Klachten bij ziekte of de ongemakken van het ouder worden kunnen u bijvoorbeeld uit uw slaap houden. Maar ook wanneer u geen klachten heeft, maar wel comfort in de slaapkamer belangrijk vindt, bent u bij Aldenhuijsen aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment modulaire slaapsystemen van Nederland. Wij bieden slimme opties zoals o.a. in- en uitstapverlichting, hoog laag systeem, deelbaar op wieltjes voor ultiem slaapcomfort. Van enkele accessoires tot een alles-in-één-oplossing: gemak en comfort worden moeiteloos gecombineerd met een tijdloze uitstraling van een ledikant of boxspring van uw keuze. U kiest uit verschillende modules, stijlen, kleuren en materialen uw ideale ontwerp. Zo sluit het slaapsysteem naadloos aan op uw lichaam én interieur.

Deze modules vormen samen een Aldenhuijsen slaapsysteem:


Bodems
 
Een lattenbodem geeft uw lichaam de steun die het verdient en uw matras de ventilatie die het zo nodig heeft. Daarom is een goede bedbodem ontzettend belangrijk. De juiste combinatie van bedbodem en matras bepaalt het comfort van uw slaapsysteem. De kunst is om ze elkaar optimaal te laten versterken. We passen de bedbodem graag op maat aan op uw lengte, gewicht en persoonlijk slaapvoorkeuren. Voorbeelden van een bedbodem zijn lattenbodem, hoog laag systeem, elektrisch verstelbaar.

Lees meer over bodems

Matrassen
Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Vaak wordt een matras gekozen na 1 minuut proefliggen. Bij Aldenhuijsen pakken we dit anders en grondig aan. Wij analyseren uw persoonlijke slaapprofiel om vervolgens een matras te adviseren die past bij uw lichaam of wellicht op maat is samen te stellen. Zo sluit uw nieuwe matras naadloos op u aan. Daar hoeft u geen nachtje meer over te slapen. Maar dat mag uiteraard wel!

Lees meer over matrassen

Toppers
Een topper of topmatras kiezen is afhankelijk van de samenstelling van het slaapsysteem. Wanneer u kiest voor de combinatie van een matraskern en topper zorgt de topper namelijk voor het comfort.  De matraskern vormt de stevige basis en de topper ligt daarbovenop om het geheel nog comfortabeler te maken. Zo’n topmatras verbetert niet alleen het ligcomfort, maar verlengt ook de levensduur van uw nieuwe matraskern aanzienlijk. Bovendien maakt een topper uw slaapervaring een stuk persoonlijker: u kiest namelijk precies díe topper die u het fijnste vindt.

Lees meer over toppers

Hoofdkussens
Hoog, laag, hard, zacht, vormvast of vormbaar: het is belangrijk dat het hoofdkussen uw hoofd en nekwervels perfect ondersteunt zodat de doorbloeding goed op gang blijft tijdens het slapen. Of u nu een rug-, buik-, of zijslaper bent, of een combinatie van die drie: in ons assortiment vindt u altijd het ideale kussen. Op basis van uw slaaphouding en materiaalvoorkeur helpen we u graag aan de beste keuze.

Lees meer over hoofdkussens

Bedlinnen

Nieuw bedlinnen draagt met haar prachtige kleuren en bijzondere designs niet alleen bij aan de uitstraling van uw slaapkamer, maar ook aan uw persoonlijke slaapcomfort. Lakens van materialen die prettig aanvoelen op de huid zorgen voor een fijne nachtrust. Kies voor bedlinnen dat heerlijk zacht of juist lekker fris aanvoelt. Ook kan de juiste keuze in linnen nachtelijk transpireren aanzienlijk verminderen. In de maat die bij uw dekbed past, of dat nu 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux is.

Lees meer over bedlinnen

Dekbedden 

Kruipt u ’s avonds onder de wol? Of is uw dekbed gevuld met katoen, dons of synthetisch materiaal? De verschillende vullingen hebben een grote invloed op hoe het deken op uw lichaam aanvoelt. Ook kunt u kiezen uit verschillende warmteklassen. Vindt u het fijn als een dekbed u warm of juist koel houdt in bed? Ook kan de juiste keuze in dekbed nachtelijk transpireren aanzienlijk verminderen. Kies uit de verschillende materialen, diktes en formaten uw ideale dekbed voor ieder jaargetij.

Lees meer over dekbedden

Accessoires
Met de juiste slaapkameraccessoires creëert u een sfeer waarin u zich prettig, op uw gemak en veilig voelt. Zo wordt uw slaapkamer echt een plek om te ontspannen na een lange dag. In ons ruime assortiment vindt u accessoires om uw matrassen te beschermen, slimme elektronica-oplossingen, verlichting en verschillende hulpaccessoires die het in- en uit bed stappen een stuk makkelijker maken.

Lees meer over accessoires

Meubelen
Het belangrijkste meubel in uw slaapkamer is natuurlijk uw bed. Maar ook de andere elementen die het geheel afmaken moet u niet onderschatten. Een prachtige slaapkamer met op elkaar afgestemde meubels vergoot het rustgevoel. Daarom bieden wij nachtkastjes, spiegels, commodes en garderobekasten die uw slaapervaring helemaal afmaken.

Lees meer over meubelen

Aandacht maakt het verschil
Elke klant is uniek. Daarom garanderen we maatwerk in advies en product. En die persoonlijke aandacht komt in elke stap van ons proces terug: van inkoop tot service. Waar vindt u dat nu in de steeds vluchtiger wordende maatschappij? Onze modulaire slaapsystemen worden stapsgewijs opgebouwd in ons beddenatelier, met toewijding voor elke stap. En dat voelt u en ziet u terug in onze bedden.

Een goed bed kopen is heel belangrijk
Zit u veel overdag? Duurt het lang voordat u in slaap valt? Heeft u het vaak warm ‘s nachts? Dit zijn allerlei factoren die iets zeggen over uw slaapconditie. Belangrijke signalen van uw lichaam die u niet zomaar mag negeren. Maar goede bedden kunnen het u ook een stuk makkelijker maken in huis. Denk eens aan wieltjes in plaats van poten zodat het slaapsysteem eenvoudig deelbaar is. Zo levert schoonmaken onder uw bed geen rugproblemen meer op. 

Wat is het beste bed voor u?
Een bed kiezen kan knap lastig zijn. Een hoogwaardige boxspring waarmee u elke dag het vakantiegevoel in huis haalt? Of luchtig ogende ledikant die u toch optimaal ondersteunt? Houdt u van minimalistisch mooi of weelderig vormgegeven? De keuze is aan u. We hebben een enorm aanbod aan opties in uitstraling en comfort beschikbaar. Gaat u graag voor een bed dat uw hele leven lang met u meegroeit? Denk dan eens aan onze premium boxsprings. Deze modulair opgebouwde bedden worden aangepast op uw persoonlijke voorkeuren van het moment, met slimme opties die u zelf kiest. Welke leeftijd u ook heeft en wat voor slaper u ook bent. Bovendien zijn ze klaar voor de toekomst: de levensloopbestendige bedden past u, ook jaren na aanschaf, aan op uw veranderende wensen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 – 400 10 10

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”