leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Partners

Wij vinden het belangrijk dat wij u van een goed en passend advies voorzien. Dit kan doordat wij niet alleen kennis van bedden hebben, maar ook van het menselijk lichaam. Kennisdelen met diverse specialisten is voor ons dan ook heel belangrijk, want samen zijn we sterk!
Niet voor niets weten diverse specialisten ons te vinden en kunnen zij een toegevoegde waarde bieden aan hun clienten die bepaalde behoeften hebben voor een bed. Wanneer de specialist samen met onze adviseur werkt, kan het meest optimale slaapsysteem voor u worden samengesteld.

Enkele partners waarmee wij samenwerken zijn:

Holland Spine Centre exploiteert gespecialiseerde centra voor de behandeling van (pijn)klachten, die mogelijk hun oorsprong vinden in aandoeningen van de wervelkolom (naast andere oorzaken). Hier werken ervaren specialisten uit verschillende vakgebieden samen om voor u de best mogelijke oplossing te bieden voor uw klachten.
Om u de best mogelijke behandeling te kunnen geven, werken orthopeed, psycholoog, paramedici en eventueel aanvullende andere disciplines samen in teamverband.
Niet alleen werken zij ieder op hun eigen vakgebied met hun specifieke kennis (multidisciplinair), maar ook is er een overlap tussen de verschillende vakgebieden (interdisciplinair), waardoor een optimale behandeling mogelijk is. 

Zeker wanneer er (pijn)klachten zijn rondom de wervelkolom is het belangrijk dat er een goede ondersteuning is vanuit het bed voor een optimale nachtrust. Samen met Holland Spine Centre kunnen wij onze krachten bundelen en een ergonomisch verantwoord advies geven over bedden en matrassen voor de mensen die bij hen onder behandeling zijn. 

6 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.