leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

GEGARANDEERD SLAAPCOMFORT

Om onze kwaliteit te waarborgen vinden wij het belangrijk om het keurmerk Senior-OK te mogen dragen. Het Keurmerk Senior-OK zorgt ervoor dat bedrijven, organisaties, zelfstandigen en vrijwilligers hun diensten aanbieden volgens duidelijk gestelde richtlijnen en criteria, zodat Senioren makkelijker en langer zelfstandig kunnen wonen, zonder zorgen.

De richtlijnen en criteria die behoren te worden nageleefd zijn gebaseerd op de kernwaarden: betrouwbaar, eerlijk, veilig, deskundig, persoonlijk, service en zekerheid.

Met trots kunnen wij u melden dat wij 3 van de 3 sterren hebben behaald, welke aangeeft dat wij op Premium niveau onze bedrijfsvoering hanteren. Volgens Keurmerk Senior-OK voldoen wij aan de hoogst mogelijke eisen voor het voeren van dit Keurmerk.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

29 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.