leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Valhek

Aldenhuijsen > Hulpmiddelen > Valhek

Bang om uit bed te vallen? Probeer een val- en paniekhek

Ook volwassenen en ouderen kunnen uit bed vallen tijdens de slaap. Uit bed vallen is niet alleen vervelend, u kunt zich ook lelijk bezeren. Wanneer u op leeftijd bent kan ‘s nachts uit bed rollen zelfs ernstige gevolgen hebben. Maar gelukkig kunt u uit bed vallen voorkomen met een speciaal valhek. Zo’n rekje om niet uit bed te vallen kan zowel op een ledikant als boxspring geplaatst worden. Zo heeft u elke nacht een veilig gevoe met een val- of paniekhek.

De slaapsystemen van Aldenhuijsen Slaapsystemen kunt u aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Tijdens een kennismaking brengen wij uw slaapsituatie in kaart en bekijken welke hulpmiddelen zoals een valhek gewenst zijn. Een slaapsysteem groeit mee met uw behoefte en wij geven daarom altijd persoonlijk advies. Voor nu en later.

Valhek voor zowel een ledikant als een boxspring 

Het bedhek is te gebruiken aan beide zijden van het bed, zowel bij een ledikant als een boxspring. Het is te combineren met een slaapsysteem met meerdere functies. Aan welke functies uw slaapsysteem moet voldoen kunt u bepalen met onze slaapspecialisten. Het design van het val- en paniekhek Tevens is een valhek een extra steun bij het in- en uitstappen van uw bed.

Meer weten over een valhek?.

In ons magazine kom je alles te weten over de een valhek. En nog veel meer. We sturen ‘m graag kosteloos naar je op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

24 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.