leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Handige en veilige in- en uitstapverlichting

In- en uitstapverlichting zorgt voor een veilig gevoel in de nacht. Het is een subtiele ledverlichting onder het bed die met een sensor reageert op uw beweging. Erg handig wanneer u ‘s nachts naar het toilet moet bijvoorbeeld. De verlichting zit aan de onderkant van uw slaapsysteem en gaat automatisch aan wanneer uw voeten de grond raken. Zo vindt u snel en veilig uw weg zonder dat uw eventuele partner wakker wordt. 

Als u interesse heeft in uitstapverlichting nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij Aldenhuijsen Slaapsystemen. We brengen uw voorkeuren en omstandigheden in kaart. Op basis daarvan stellen we uw slaapsysteem met extra functionaliteiten samen. Het is mogelijk om in- en uitstapverlichting bij elk slaapsysteem van Aldenhuijsen te monteren. Met ruim 30 jaar ervaring zijn onze slaapspecialisten instaat om u persoonlijk te adviseren.

De juiste verlichting voor uw slaapsysteem

Niets is vervelender als u ‘s nachts uit bed moet stappen als het zeer donker is in uw kamer. In- en uitstapverlichting geeft u een extra veilig gevoel wanneer u het bed wilt verlaten. Maar ook wanneer u de kamer binnenkomt en het bed weer instapt. De sensor reageert op beweging aan de onderzijde van het bed. U kunt eenvoudig een tijdschema instellen waarmee de verlichting  automatisch uitschakelt na een bepaalde periode. Hiernaast weet de verlichting wanneer het dag en nacht is zodat de verlichting niet aanspringt overdag. De uitstapverlichting heeft een warme en zachte kleur en kunt u dimmen naar wens. Hierdoor heeft uw partner geen last van het licht.

Meer weten over
in- en uitstapverlichting?.

In ons magazine kom je alles te weten over de in- en uitstapverlichting. En nog veel meer. We sturen ‘m graag kosteloos naar je op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

9 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.