leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Uitstaphulp

Aldenhuijsen > Hulpmiddelen > Uitstaphulp

Veilige hulpmiddelen om uit bed te komen

Heeft u moeite met in en uit bed stappen door lichamelijke klachten? Dan kan een speciale bedgreep, uitstapbeugel of bedsteun u de steun bieden die u zo nodig heeft. Een uitstaphulp is een extra steunbeugel die op uw ideale hoogte aan de zijkant van het bed bevestigd wordt. Ook kan een uitstaphulp u helpen om makkelijker te draaien in uw slaapsysteem. 

Aldenhuijsen slaapsystemen biedt diverse hulpmiddelen aan die zijn te gebruiken bij alle slaapsystemen. Slaapsystemen hebben de uitstraling van een regulier bed met de functionaliteiten van een slaapsysteem. Naast uitstaphulpen kunt u het slaapsysteem ook uitbreiden met een hoog laag functie, bed op wielen of een elektrische bodem. Veel mogelijkheden zullen u helpen bij uw lichamelijke klachten en uw nachtrust weer bevorderen. Om u van persoonlijk advies te voorzien willen wij graag uw slaapsituatie in kaart brengen tijdens een eerste kennismaking. Aldenhuijsen Slaapsystemen heeft meer dan 30 jaar ervaring waardoor onze slaapspecialisten u onafhankelijk advies kunnen bieden.

Uitstaphulpen in combinatie met hoog laag bed

Een uitstaphulp is eenvoudig te bevestigen aan een slaapsysteem van Aldenhuijsen. Wij adviseren u graag waar op het bed een uitstaphulp het best gevestigd kan worden. Het is van belang dat het u verlichting geeft bij het in- en uitstappen van uw bed. Een uitstaphulp kunt u in combinatie met een hoog laag bed gebruiken voor extra ondersteuning. Op deze manier worden lichamelijke klachten het minst belast.

veilig-uitstappen

Meer weten over uitstaphulpen?.

In ons magazine komt u alles te weten over onze veiligheidsopties, waaronder de uitstaphulpen.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

14 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.