leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Hoofdkussens

Het beste hoofdkussen is een kussen op maat

Hoog, laag, hard, zacht, vormvast of vormbaar: het is belangrijk dat het hoofdkussen uw hoofd en nekwervels perfect ondersteund. Zo blijft de doorbloeding goed op gang tijdens het slapen en ligt uw lichaam in precies de juiste houding. En slaapt u ook nog eens ontzettend comfortabel. Of u nu een rug-, buik- of zijslaper bent, of een combinatie van die drie: in ons assortiment vindt u altijd het beste hoofdkussen voor u. Op basis van uw slaaphouding en materiaalvoorkeur helpen we u graag aan een kussen op maat.

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

10 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.