leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Bedpapegaai

Aldenhuijsen > Hulpmiddelen > Bedpapegaai

Een bedpapegaai is het ideale hulpmiddel

Heeft u moeite met overeind komen? Of ligt u vaak voor langere tijd in dezelfde positie in bed? Een bedpapegaai zorgt dat u makkelijker rechtop komt of van houding verandert. Vooral wanneer u door lichamelijke ongemakken voor een langere periode in bed ligt, is het belangrijk om regelmatig van houding te wisselen. De ‘bedheffer’ is een triangelvormige handgreep die boven uw hoofd hangt. Dit hulpmiddel zorgt dat u minder hulp van anderen nodig heeft: u kunt uzelf optrekken en op een veilige manier verplaatsen.

Als u gebruikt wilt maken van een bedpapegaai dan adviseren onze slaapspecialisten u graag over de mogelijkheden. Tijdens een kennismaking brengen wij uw slaapsituatie in kaart en adviseren over alle hulpmiddelen en slaapsystemen. Een slaapsysteem groeit mee met uw slaapbehoeften, voor nu en in de toekomst.

De bedpapegaai als veilig hulpmiddel

Een bedpapegaai is zeer stabiel en kan door bijna iedereen gebruikt worden. Als u genoeg kracht heeft om uzelf op te trekken, kunt u met de bedheffer overweg. Uw gewicht wordt op een gelijkmatige manier verdeeld waardoor de bedsteun goed op zijn plek blijft. U kunt weer gemakkelijk van houding veranderen en overeind komen. Een bedpapegaai is ook te combineren met andere hulpmiddelen voor een bed. 

Hoe plaatst u de bedpapegaai?

Een bedpapegaai is een veilige, stevige constructie die in verschillende vormen te verkrijgen is. Zo is er een losse bedpapegaai op voet, of een bedsteun die aan de muur of het bed zelf wordt gemonteerd. De bedpapegaai is te combineren met alle bedden van Aldenhuijsen Slaapsystemen. Welk van de mogelijkheden het beste bij uw situatie past bespreken we tijdens een kennismaking.

De werkwijze van Aldenhuijsen Slaapsystemen

Het juiste bed aanschaffen is enorm belangrijk. Gemiddeld liggen we namelijk een derde van ons hele leven op bed. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de aanschaf van het juiste bed enorm nauwkeurig moet verlopen. Al ruim 30 jaar is Aldenhuijsen Slaapsystemen de specialist op gebied van mens, lichaam en slapen. Onze expertise ligt op het gebied van medische-, praktische- en veiligheidsopties. Kenmerkend voor onze werkwijze is het kwalitatief sterke inventarisatiegesprek, waarbij wij écht de tijd voor u nemen. Door deze uitgebreide inventarisatie, zijn wij daarna perfect in staat om dit om te zetten naar een concreet advies met een maatwerk Slaapsysteem die u daadwerkelijk nodig heeft. Daarnaast zorgen we ervoor dat we op elk moment altijd nog in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen. En altijd met het allermooiste design!

Door deze zorgvuldige werkwijze hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Bekijk onze unieke werkwijze in onderstaande video.

Meer weten over een bedpapegaai?.

In ons magazine komt u alles te weten over een bedpapegaai en andere veiligheidsopties. We sturen ‘m graag kosteloos naar u op!

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

21 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.