leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Hulpmiddelen

Voor extra veiligheid en comfort

Kunt u extra steun gebruiken om in en uit bed te stappen? Onze hulpmiddelen voor in en rondom bed maken dit mogelijk.  Van papegaai tot tillift en van verlichting tot valhek: alles voor een veilig gevoel en een goede nachtrust. Aldenhuijsen is specialist op het gebied van slaapkamerhulpmiddelen voor ouderen. Deze bedhulpmiddelen zijn bijzonder geschikt voor senioren of anderen die door lichamelijke omstandigheden thuis wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo worden uw ochtenden makkelijker en kunt u misschien zelfs langer zelfstandig thuis blijven wonen. 

BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010
Bedpapegaaien

Het meest gebruikte hulpmiddel is de papegaai. Zo’n bedpapegaai is de ideale bedhulp omdat u zichzelf gemakkelijker kunt verplaatsen in uw slaapsysteem. 

Val- of paniekhekken

Een bedhek is voor veel ouderen een uitkomst. Een verstelbaar bedhek is speciaal voor een boxspring of ledikant. Een val- of paniekhek zorgt voor een veilig gevoel.

Verrijdbaar bed


Een bed op wielen is ontzettend gemakkelijk. Zo’n boxspring of ledikant op wielen verplaatst u namelijk simpel en snel. Dit kan handig zijn wanneer u onder het bedframe wilt schoonmaken.

Uitstapverlichting

In- en uitstapverlichtingen zijn speciale lampen die in het donker aangaan door middel van bewegingssensoren.  Zo stapt u ’s nachts gemakkelijk en veilig in en uit.

Uitstaphulpen

Speciale bedsteunen, bedgrepen of bedbeugels ondersteunen u bij het in- en uitstappen en voorkomen zo valpartijen. Ook kan een uitstaphulp u helpen om makkelijker om te draaien in uw slaapsysteem. 

Vraag ons gratis magazine aan.

In ons gratis magazine maak je kennis met onze unieke werkwijze, de verschillende veiligheidsopties en een greep uit ons assortiment aan boxsprings en ledikanten.

Download het gratis magazine

Maak kennis

Met onze producten

Gratis thuisbezorgd

of te downloaden

Al 6700 x

Verstuurd

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel
  • Al ruim 30 jaar de specialist in op maat gemaakte slaapsystemen
  • Eerst een goed gesprek, daarna de beste slaapoplossing voor u
  • Diverse slaapadviescentra en thuisadvies
  • 90 dagen slaapgarantie*
  • Gemakken voor nu en later, met het allermooiste design
  • Gratis terugname van uw oude bed

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

12 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.