Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

Hulpmiddelen om uit bed te komen

Kunt u extra steun gebruiken om in en uit bed te stappen? Onze hulpmiddelen voor in en rondom bed maken dit mogelijk.  Van papegaai tot tillift en van verlichting tot valhek: alles voor een veilig gevoel en een goede nachtrust. Aldenhuijsen is specialist op het gebied van slaapkamerhulpmiddelen voor ouderen. Deze bedhulpmiddelen zijn bijzonder geschikt voor senioren of anderen die door lichamelijke omstandigheden thuis wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo worden uw ochtenden makkelijker en kunt u misschien zelfs langer zelfstandig thuis blijven wonen. 

BENIEUWD WAT BIJ U PAST?
BEL ONZE SLAAPSPECIALISTEN:
0800 – 400 1010

Bedpapegaaien

Het meest gebruikte hulpmiddel is de papegaai. Zo’n bedpapegaai is de ideale bedhulp omdat u zichzelf gemakkelijker kunt verplaatsen in uw slaapsysteem. 

Elektrisch verstelbaar bed

Een elektrisch verstelbaar bed helpt u gemakkelijker in- en uit bed stappen. U laat eerst de elektrische lattenbodem omhoog waardoor u makkelijk uit uw slaapsysteem kunt stappen

Val- of paniekhekken

Een bedhek is voor veel ouderen een uitkomst. Een verstelbaar bedhek is speciaal voor een boxspring of ledikant. Een val- of paniekhek zorgt voor een veilig gevoel.

(Anti) Trendelenburg bed

Met een slaapsysteem in trendelenburgpositie liggen de benen hoger dan het hart. In de anti-trendelenburgfunctie is dit andersom

Verrijdbaar bed


Een bed op wielen is ontzettend gemakkelijk. Zo’n boxspring of ledikant op wielen verplaatst u namelijk simpel en snel. Dit kan handig zijn wanneer u onder het bedframe wilt schoonmaken.

Uitstapverlichting

In- en uitstapverlichtingen zijn speciale lampen die in het donker aangaan door middel van bewegingssensoren.  Zo stapt u ’s nachts gemakkelijk en veilig in en uit.

Uitstaphulpen

Speciale bedsteunen, bedgrepen of bedbeugels ondersteunen u bij het in- en uitstappen en voorkomen zo valpartijen. Ook kan een uitstaphulp u helpen om makkelijker om te draaien in uw slaapsysteem. 

Hoog laag bed

Deze optie zorgt ervoor dat het bed volledig in hoogte verstelbaar is. Zo hoeft een zorgverlener niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen.

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed