leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact

Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden

Aandacht maakt het verschil

Aldenhuijsen Slaapsystemen is al ruim 30 jaar dé specialist in het adviseren en vervaardigen van op maat gemaakte slaapsystemen. Dit betekent dat, anders dan bij een bed, er een slaapsysteem wordt gecreëerd die precies aansluit op uw huidige én toekomstige behoeftes. Na een gratis intakegesprek kunnen wij het beste slaapsysteem voor u samenstellen die 100% is afgestemd op uw lichaam, uw slaapprofiel en uw persoonlijke wensen.

Het beste bed bestaat niet, het beste slaapsysteem voor u wel.

Houdt het coronavirus u tegen? Dat is niet nodig want onze slaapdviescentra’s zijn helemaal coronaproof. Bekijk onze coronawerkwijze hier. Onze slaapadviseurs helpen u graag en gaan samen met u op zoek naar de best passende slaapoplossing.

Tijdelijke actie; Ontvang korting aan de hand van uw leeftijd: € 7,50 korting per levensjaar! Neem contact op voor meer informatie

Greep uit onze collectie bedden

Slimme opties

Wat zijn slaapsystemen?

Uw nachtrust in 2 minuten verbeteren

Hoe goed slaapt u eigenlijk? Aanhoudende slechte nachtrust heeft veel gevolgen op uw dagelijkse leven. Wij weten dat goed slapen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben wij deze korte slaaptest ontwikkeld om u te helpen uw nachtrust te verbeteren.

Aldenhuijsen inspiratiemagazine

Ontdek de diversiteit aan boxsprings, ledikanten
en toe te passen slimme opties in dit magazine. 

Sluiten

Advies op maat

Omdat mijn vrouw last had van duizeligheid en we steeds meer moeite kregen met het verschonen van de lakens, waren we op zoek naar een nieuw bed. Daar zagen we een beetje tegenop, want we zijn niet in de gelegenheid om een winkel te bezoeken. Tot onze verbazing bleek het bij Aldenhuijsen mogelijk om een thuisafspraak te maken. Tegenwoordig slapen we heerlijk in ons nieuwe, elektrisch bedienbare bed!

Familie Mulder
tevreden klant

Sluiten

Binnenkijken bij

De slaapkamer van mevrouw Schram

De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder