leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
“Door de perfecte vakkennis heb ik voor Aldenhuijsen Slaapsystemen gekozen!.”
Binnenkijken

De slaapkamer van mevrouw Schram

‘Ik stuitte op een advertentie in het omroepblad van Max. Toen ik de wieltjes onder het bed zag dacht ik: dit is hetgeen wat ik wil! Ik heb altijd hoge bedden gehad, maar daar kon ik niet onder stofzuigen. En met drie huisdieren is dat niet overbodig. Ik belde op en kreeg de vriendelijke Liesbeth aan de lijn. Ik kreeg een aantal brochures toegestuurd en na een fijne afspraak heb ik uiteindelijk een slaapsysteem bij Aldenhuijsen slaapsystemen besteld.

Eersteklas service

‘Aldenhuijsen heeft alleen maar eersteklas personeel. Ik ben zelfs een keer met de auto naar de winkel in Rotterdam gebracht om naar een nieuw kussen te kijken. Bij mij kunnen ze niet meer stuk! Van de mensen die ik aan de telefoon had, tot de mensen die mijn nieuwe bed gebracht hebben. Ze legden alles heel goed uit, dat je de matrassen af en toe om moet draaien bijvoorbeeld. En dat gaat reuzemakkelijk: ik kan ze met mijn pink omdraaien, bij wijze van spreken.’

Geen rugklachten meer

‘De nieuwe boxspring ligt heerlijk. Ik slaap er nu geruimte tijd op en hij bevalt absoluut meer dan super. Ik had eerst een wat dunner matrasje, maar daarvan kreeg ik last van mijn rug. De nieuwe boxspring is veel dikker. Nu sta ik niet meer op met pijn in mijn rug. “Mijn oude bed heeft Aldenhuijsen slaapsystemen kosteloos meegenomen zodat deze gerecycled kan worden!”

Een natuurlijke keuze

“Toen ik de website zag, de brochure las en Liesbeth sprak, wist ik dat Aldenhuijsen de partij is bij wie ik mij het prettigste voel. Advies van het hoogste niveau, dat is wat ik nodig had! Het zijn echt pareltjes. Ik heb een kat en die springt op bed zonder dat het beschadigd, dus de bedden zijn ook nog eens huisdiervriendelijk. In mijn oude dekbedovertrek, die ik elders kocht, vielen gaten door mijn kat. Aldenhuijsen gaf me daarom korting op een nieuwe. Dat is nog eens service van de bovenste plank.”

Ook binnenkijken bij

De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder

De slaapkamer van Leo Valk

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

19 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.