Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet
“WANNEER IK EEN KEUZE MOET MAKEN, LUISTER IK NAAR DE STEM VAN MIJN HART.”
Binnenkijken

De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder

“Wij zijn tegen de tachtig jaar, dan ga je toch maar eens naar een nieuw bed kijken. Via via hadden we al het één en ander gehoord over hoog laag bedden. Dat leek ons wel wat. Dus we zochten online naar bedden, bekeken wat advertenties in bladen en kwamen zo bij Aldenhuijsen terecht. En de service was 100%, echt perfect! Daar hebben wij geen enkele klachten over. Tot de afterservice aan toe: Christian heeft ons zelfs nog enkele keren gebeld over hoe het allemaal bevallen is.”

Een goede klik

“Eigenlijk wilden we naar de winkel in Utrecht komen, maar mijn vrouw had in die tijd een ontsteking in haar been. Dus dat was voor ons niet mogelijk. Toen werden we opgebeld door Aldenhuijsen en charterde ze Christian om bij ons thuis langs te komen. Hij sprak ons uitgebreid en het klikte meteen heel leuk. Dus zo ingewikkeld was het allemaal niet. We kozen voor een hoog laag bed met elektrische bediening. De order was zo geplaatst en na een paar weken gewacht te hebben, kregen we ons bed thuis afgeleverd.”

Uitstekende nachtrust

“Mijn vrouw had last van duizeligheid, maar slaapt nu met het hoofdeinde schuin omhoog. Dat is zo goed gebleken dat ze er helemaal geen last meer van heeft. We slapen uitstekend, ondanks de leeftijd. Het ligt allemaal gewoon een stuk comfortabeler. En ook het opmaken van het bed is een stuk makkelijker geworden. We laten het hele bed horizontaal omhoogkomen tot ongeveer op borsthoogte. Dan kunnen we makkelijk samen de hoeslakens eromheen doen.”

Perfecte service

“Om lakens en dergelijke te bestellen, wilden we toch graag de winkel bezoeken. Omdat we geen auto hebben, heeft Christian ons toen thuis opgehaald. Die service was dus heel prima! We hadden eigenlijk gedacht om met de stadsbus terug naar huis te gaan, maar toen hij dat hoorde, heeft hij ons ook weer netjes thuisgebracht. Dat hebben we nooit eerder meegemaakt!”

Tiber

Ook binnenkijken bij

De slaapkamer van mevrouw Schram

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”