leveringen en afspraken zijn volgens RIVM richtlijnen

Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact
“We zijn volledig ontzorgd van A tot Z.”
Binnenkijken

De slaapkamer van meneer en mevrouw Mulder

“Wij zijn tegen de tachtig jaar, dan ga je toch maar eens naar een nieuw bed kijken. Via via hadden we al het één en ander gehoord over hoog laag bedden. Dat leek ons wel wat. Dus we zochten online naar bedden, bekeken wat advertenties in bladen en kwamen zo bij Aldenhuijsen Slaapsystemen terecht. En de service was 100%, echt perfect! Daar hebben wij geen enkele klachten over. Tot de afterservice aan toe: Birgit heeft ons zelfs nog enkele keren gebeld over hoe het allemaal bevallen is.”

Een goede klik

“Eigenlijk wilden we naar de winkel in Uden komen, maar mijn vrouw had in die tijd een ontsteking in haar been. Dus dat was voor ons niet mogelijk. Toen werden we opgebeld door Aldenhuijsen Slaapsystemen en stelde Jos voor om bij ons thuis langs te komen. Hij sprak ons uitgebreid en het klikte meteen heel leuk. Jos legde alles zo uit, dat we alles volkomen begrepen. Ook voor vragen nam hij ruim de tijd. We kozen voor een hoog laag bed met elektrische bediening. De order was zo geplaatst en na een paar weken gewacht te hebben, kregen we ons bed thuis afgeleverd door de eigen medewerkers van Aldenhuijsen Slaapsystemen.”

Uitstekende nachtrust

“Mijn vrouw had last van duizeligheid, maar slaapt nu met het hoofdeinde schuin omhoog. Dat is zo goed gebleken dat ze er helemaal geen last meer van heeft. We slapen uitstekend, ondanks de leeftijd. Het ligt allemaal gewoon een stuk comfortabeler. En ook het opmaken van het bed is een stuk makkelijker geworden. We laten het hele bed horizontaal omhoogkomen tot ongeveer op borsthoogte. Dan kunnen we makkelijk samen de hoeslakens eromheen doen.”

Aanrader!

“De algehele ervaring met Aldenhuijsen Slaapsystemen is prettig. Vanaf het eerste gesprek met Liesbeth, de vakkundige adviseurs als het moment van levering. In alles werden we ontzorgd en merkten we dat de klanten bij Aldenhuijsen écht op de eerste plek komen!”

Ook binnenkijken bij

De slaapkamer van mevrouw Schram

De slaapkamer van Leo Valk

Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij alleen op afspraak. U bent van harte welkom in ons slaapadviescentra in Uden en Rotterdam. Ook komen wij graag bij u aan huis om u te voorzien van een vrijblijvend advies en een kennismaking met Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dit advies is volledig kosteloos en u steekt er altijd iets van op. Geen verplichtingen, geen verborgen kleine lettertjes.

Een afspraak inplannen

Onze adviseurs

nemen graag de tijd voor u.

Kosteloos

& vrijblijvend

Maak kennis

met alle opties

29 minuten geleden is de laatste afspraak met een adviseur ingepland.