Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

LEDIKANTEN 

Ledikanten die echt lekker liggen voor iedereen

Denk het matras en beddengoed van een ‘gewoon’ bed weg en u houdt de ombouw over. Dit onderdeel staat bekend als ledikant. Een ledikant is een luchtige verschijning, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. De constructie waar het matras op ligt is extra belangrijk: de matrasbodem. Die zorgt namelijk samen met het matras voor een uitstekend slaapcomfort. De meeste ledikanten bestaan uit losse delen, waardoor u dit type bed helemaal naar wens opbouwt. Zo kiest u bijvoorbeeld uit één of twee vaste of verstelbare bodems waar het matras op komt. 

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie. Neem voor de volledige collectie graag contact met ons op. 

Donau

Premium

Isar

Premium

Garonne

Marne

Premium

Samber

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Een ledikant speciaal voor senioren

Een senioren ledikant: er is geen beter bed wanneer u op leeftijd bent. Gun uzelf elke nacht de beste slaap die u zich kunt wensen. We hebben verschillende typen senioren ledikanten voor u in de aanbieding. Met de ideale in- en uitstaphoogte en een ruime keuze uit aanvullende opties die het u nog gemakkelijker maken. Alles voor meer comfort in de slaapkamer.

Makkelijk en hygiënisch: een ledikant op wielen

Heeft u moeite met het schoonmaken van de slaapkamer? Of krijgt u last van uw rug wanneer u het bed opmaakt? Dan is een ledikant op wielen een perfecte oplossing. De wieltjes maken een tweepersoonsbed makkelijk deelbaar: u rolt de ledikanten makkelijk uit elkaar. Zo kunt u de vloer onder het bed makkelijk poetsen of de lakens verschonen.

Ledikanten in verschillende matras maten

Qua maat van de ledikant en het matras kunt u alle kanten op. De ideale ledikant maat is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Een standaard eenpersoonsbed, twijfelaar of verschillende maten tweepersoonsbedden. Ook de lengte is aanpasbaar aan uw lichaam: standaard of extra lang.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed