Meer weten? 0800 - 400 1010 Contact Outlet

BOXSPRINGS 

Boxsprings met slimme opties voor elke slaper

Vrij vertaald een ‘bak met springveren’. Dat is een boxspring. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Het merendeel van de hotelgasten slaapt namelijk op zulke luxe bedden, vandaar dat het ook wel een ‘hotelbed’ heet. Met een springveerbed haalt u dus het vakantiegevoel in huis. Een (top)matras ondersteunt uw lichaam optimaal in combinatie met de langere veerweg. De metalen springveren die dit mogelijk maken hebben flink wat plek nodig. Dit verklaart de bak onder de bedden. Toch is die ruimte niet loos: het zorgt voor extra ventilatie in de bodem. De hoge instap maakt het comfort compleet.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie. Neem voor de volledige collectie graag contact met ons op. 

Ibiza smart

Manhattan Smart

Isabella Ergoline

Premium

Manila Ergoline

Premium

Linge

IJssel

Amer

Goudriaan

Ontvang gratis slaapmagazine

56 pagina’s bomvol inspiratie en een greep uit onze collectie bedden.

Familie Mulder

“Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!”

Een hoog-laag boxspring: in te stellen zoals u het wilt

Een boxspring zo hoog of laag als u wilt? Combineer dan de voordelen van een hoog-laag bed en een springveerbed met elkaar. Onze hoog-laag boxsprings zijn in hoogte verstelbaar: u beweegt de bedden simpel en snel verticaal omhoog en omlaag. Zo wordt het opmaken van het bed of onder uw bed schoonmaken wel heel gemakkelijk. 

Boxsprings speciaal voor mensen met rugklachten

Ook wanneer u rugklachten heeft kunt u op een boxspring slapen. Onze boxsprings worden speciaal op uw slaapprofiel samengesteld. Zo profiteert u van de beste ondersteuning en drukpuntverlichting, waardoor de boxsprings rugklachten verlichten. De combinatie van de langere veerweg, het matras en de topper zijn hier vooral verantwoordelijk voor.

Een boxspring bed op maat voor senioren

Wanneer u denkt aan senioren bedden, komt de boxspring misschien niet als eerste bij u op. Toch zijn onze op maat samengestelde springveerbedden uitermate geschikt als u op leeftijd bent. De hoge instap maakt het naar bed gaan en opstaan gemakkelijker. En bovendien is er een bedhek op de boxspring aan te sluiten zodat uit bed vallen voorkomen wordt. Maar ook wanneer u of uw partner thuiszorg nodig heeft is zo’n bed ideaal: de boxsprings zijn namelijk op de werkhoogte van de verzorgende of verpleegkundige in te stellen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen
  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed